#2 FN’s Verdensmål skal implementeres i jeres ledelsessystem
Human rights

Mere information

Kåre Weng

Kåre Weng

Sales Manager

Mere information

Kontakt os her

Da FN lancerede sine 17 verdensmål i 2017 – Sustainable Development Goals (SDG) – stod virksomhederne i kø for at tage ansvar med flotte hensigtserklæringer. De gode intentioner viser sig dog nogle gange svære at sætte handling bag. 

  • Du bør være opmærksom på, at i 2019 vil mange flere virksomheder sætte handling bag ordene og implementere SDG i deres ledelsessystemer. Hvis du vil bidrage til at løse de globale udfordringer og samtidig udvikle din forretning, så læs videre.

DNV GL har lanceret en gratis App SDG Lens, der hjælper din virksomhed på vej – se denne korte video for at se, hvad du kan bruge den til.

I 2019 inviterer vi dig til en række workshops og gå-hjem-møder, hvor du kan møde nogle af de virksomheder, der allerede er langt med at implementere SDG – hvis du vil inviteres så klik her. Og hold øje med vores hjemmeside, der allerede nu har masser af viden om, hvordan du sætter handling bag ordene. Send gerne dette link videre til dine kolleger, som bør kende til dette, så de også kan holde sig opdateret.

DNV GL udgiver hvert år Global Opportunity Report, der indeholder en redegørelse for, hvordan du som virksomhed kan hjælpe med at løse de globale udfordringer – og samtidig udvikle din forretning.

Mere information

Kåre Weng

Kåre Weng

Sales Manager

Mere information

Kontakt os her