Cybersikkerhedsmåneden - DNV Konference

Gør NIS2-compliance til en forretningsfordel med ISO 27001

30. oktober, 9:00-17:00, Tivoli Hotel & Congress Center
Cyber Security Day Denmark October 2023

Kontakt os for yderligere information

Interesseret i vores event?

Tilmeld dig her

Jesper Rode Tholstrup, Kontorchef. Center for beredskab, Energistyrelsen

Jesper er uddannet officer fra hærens officersskole. Efter 10 år i forsvaret skiftede Jesper til Energinet, hvor han har arbejdet primært med organisatorisk og fysisk sikkerhed, men det var også her interessen for cyber- og informationssikkerhed blev vakt. Efter 6 år hos Energinet, skiftede Jesper til Devoteam Management Consulting, hvor Jesper arbejdede som IT-sikkerhedskonsulent i 2 år, inden han i 2022 startede i jobbet som Kontorchef i Energistyrelsen.

Kom i kontakt med Jesper Rode Tholstrup på LinkedIn.

Kontakt os for yderligere information

Interesseret i vores event?

Tilmeld dig her

Jacob Drasbeck, Chefkonsulent, Informationssikkerhed. Nationalt Genom Center

Jacob har en kandidat i sikkerhed og risikostyring oven på en professionsbachelor i katastrofe- og risikomanagement. Inden Jacob arbejdede med ledelsessystemer for cyber-, informationssikkerhed og databeskyttelse var han ambulanceredder. Jacob arbejdede første gang med informationssikkerhed i forbindelse med et studiejob han fik som katastrofe- og risikomanager studerende. Efter endt uddannelse har Jacob været konsulent i Deilotte og risikomanager i Sundhedsdatastyrelsen, inden han kom til Nationalt Genom Center som informationssikkerhedsansvarlig i 2021.

Kom i kontakt med Jacob Drasbeck på LinkedIn.

Mette Andreasen, Senior IT Compliance Manager. Københavns Lufthavne A/S

Efter 10 år som del af et specialiseret turnaround team i Mærsk Industri, kom Mette til Københavns Lufthavne i 2008. Her har hun de seneste 7 år beskæftiget sig med kvalitetsledelse, særligt inden for Cyber- og Informationssikkerhed. Mette er ISO 27001 Lead Auditor og ansvarlig for lufthavnens ISO 27001 certificering.

Kom i kontakt med Mette Andreasen på LinkedIn.

Christian Ehlers Mikkelsen, ledelsesrådgiver. Implement Consulting Group

Christian Ehlers Mikkelsen arbejder som ledelsesrådgiver i Implement Consulting Group med fokus på projekter, der involverer kritisk infrastruktur, industrielle kontrolsystemer, IoT, Cyber- og Informationssikkerhed samt risikoanalyse og beredskab. Han har mere end 20 års erfaring som ledelsesrådgiver på sikkerheds- og beredskabsområdet og har arbejdet på tværs af Nordeuropa samt etableret og udviklet adskillige teknologi-intensive startup-virksomheder.

Kom i kontakt med Christian Ehlers Mikkelsen på LinkedIn.

Louise Mehl, Konsulent. Implement Consulting Group

Louise er uddannet jurist med speciale inden for GDPR, ISO 27001 + 27701, NIS 2, DORA og praktisk integration af privatlivssikkerhed med informationssikkerhed ved brug af ISO, NIST og ITIL. Louise arbejder på projekter og programmer relateret til databeskyttelse og digitale transformationer samt integrationer af cyber- og informationssikkerhed. Hun fokuserer primært på værdifuld og omfattende styring, en transparent forståelse af risiko samt overholdelse af regulering og standarder. Louise har omfattende erfaring som DPO, Compliance Officer og Management Konsulent indenfor finanssektoren, Pharma & Life Science, den offentlige sektor, globale teknologivirksomheder og kommercielle fonde.

Kom i kontakt med Louise Mehl på LinkedIn.

Diana Görlitz, Lead Auditor. DNV Business Assurance Denmark A/S

Diana har mere end 10 års erfaring med informationssikkerhed og implementering af IT-løsninger. I sin stilling som Lead Auditor i DNV auditerer Diana ledelsessystemer for informationssikkerhed for en bred vifte af private og offentlige virksomheder.

Gennem de seneste 10 år har Diana understøttet IT, digitalisering og informationssikkerhed i både styrelser, kommuner, regioner og private virksomheder. Diana blev certificeret ISO 27001 lead auditor i 2017, og startede sit auditorvirke med at sikre sundhedsdata og implementere forsknings-IT-løsninger i Region Hovedstaden. I Devoteam Digital arbejdede Diana på flere projekter bl.a. med at hjælpe Sundhedsdatastyrelsen og Københavns Kommune med at bliver GDPR-klar.

Kom i kontakt med Diana Görlitz på LinkedIn.

Philippe Motet Jessen, selvstændig rådgiver

Philippe Motet Jessen er selvstændig rådgiver indenfor cyber- og informationssikkerhed og forandringskommunikation i digitaliserings-, IT og sikkerhedsprojekter. Han hjælper virksomheder med risikobaseret awareness, adfærd, compliance og kultur. Philippe har rådgivet virksomheder som Ørsted, Novozymes, DSB, Pandora og to forskellige regioner. Fokus for opgaverne er at skabe adfærdsforandringer, styrke virksomhedens sikkerhedskultur og understøtte implementeringen af tekniske sikkerhedstiltag. Således dykker Philippe i værktøjskassen efter redskaber inden for change management, organisationskommunikation, stakeholder management og adfærdsteori, når han engagerer sig i virksomhedernes projekter.

Philippe, der i øjeblikket løser en opgave for Energinet, er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet og har en master i Medier & Kommunikation fra London School of Economics. Han er desuden medstifter af Sikkerhed & Popcorn.

Kom i kontakt med Philippe Motet Jessen på LinkedIn.

Sarah Aalborg, CISO. Tivoli

Sarah Aalborg er CISO i Tivoli med et bredt ansvar for alt fra virksomhedens IT-sikkerhed til havens OT og terminaler i boder og forlystelser. Hun har i en lang årrække arbejdet med IT-sikkerhed i Novozymes, Oticon og DSB. Sarah er GRC-ekspert, og tilgår disciplinen med fokus på menneskelig adfærd. Hun kombinerer således meritterne fra diplomkurset i ISO 27001 med sin uddannelse som adfærdsdesigner. Sarah er medstifter af Awareness Netværket og af bloggen Sikkerhed & Popcorn. Hun er desuden travl key-note speaker ved både danske og internationale konferencer om sikkerhed.

Kom i kontakt med Sarah Aalborg på LinkedIn.

Frank Christensen, Manager, IT & Information Security, Group IT. Solar A/S

Selvom Frank altid har rodet med computere, havde han ikke en forventning om, at det ville blive hans erhverv.

Som fængslesbetjent i Kriminalforsorgen blev det dog mere og mere tydeligt, at sikkerhed var hans store interesse. Ikke kun sikkerheden for hans medarbejdere som leder, men også sikkerheden i det samfund, der eksisterer bag de høje mure og de mange kameraer.

It-sikkerhed, informationssikkerhed og applikationstest blev hurtigt en stor del af hans verden i Kriminalforsorgen og førte til en fuldtidsstilling i Justitsministeriet Group IT, et job hos WorkPoint og senest nu som leder af IT og Information Security hos Solar.

Kom i kontakt med Frank Christensen på LinkedIn.

Thomas Terney, ph.d., forfatter, iværksætter og CEO. Athlee

Thomas Terney er prisvindende iværksætter og direktør for Athlee, der tilbyder en videofeedback løsning til svømmere. På tre år er virksomheden gået fra en ide på et stykke papir til at blive brugt af såvel olympiske hold som helt almindelige svømmere. Hver dag arbejder han altså i krydsfeltet mellem teknologi, mennesker og nye måder at arbejde på.

Derudover har Thomas en stor passion for formidling og et ønske om at få alle ”med på den teknologiske bølge”. Han er derfor en af landets mest benyttede foredragsholdere indenfor innovation, digitalisering og kunstig intelligens, fordi han har en unik evne til at tage komplekse emner og gøre dem levende, nærværende og forståelige – ofte tilsat en god portion humor.

Han har desuden en ph.d. i kunstig intelligens, og udgav i 2018 bogen "Kampen om Fremtiden. Forstå hvordan kunstig intelligens påvirker mennesker, magt og markeder" på Gyldendal Business. En bog som Berlingske Tidende blandt andet anmeldte den med ordene "Terney ved kort sagt, hvad han taler om".

Kom i kontakt med Thomas Terney på LinkedIn.

Få mere viden

Oversigt over vores kurser i informationssikkerhed

Informationssikkerhed er fremover på den ledelsesmæssige agenda. ISO 27001 er den ”best practice” standard, der kobler informationssikkerhed og god virksomhedsledelse sammen.

Bliv klar til NIS2 med en ISO 27001 certificiering

Download vores NIS2-brochure her.

Self-assessment suite

Med vores self-assessment af informationssikkerhed kan du vurdere, hvor godt du kender standarden ISO 27001 og ISO 27701, og om dit ledelsessystem er klar til brug.