Download International kundeundersøgelse om Bæredygtige Produkter

Bæredygtighed har ikke længere kun interessen hos store selskaber, mindre virksomheder er lige rundt om hjørnet. Ligeledes er der stor fokus på bæredygtighed fra asiatiske investorer, hvorimod europæiske investorer halter bagefter.

illustration image dnvgl.com
Står der noget her

Download vores Internationale kundeanalyse

Ja tak, jeg vil gerne downloade DNV GL's Internationale kundeanalyse omhandlende bæredygtige produkter

(optional)
(optional)

Bæredygtige produkter bliver nøglen til asiatiske virksomheder. Dette er konklusionen af en international undersøgelse foretaget af forskningsinstituttet GFK Eurisko og DNV Business Assurance, verdens førende certificeringsorgan på mere end 2300 fagfolk fra virksomheder på tværs af forskellige industrier i Europa, Nordamerika, Central- og Sydamerika og Asien. 

Behov og evne til at levere bæredygtige produkter

Det stærkeste engagement for at levere bæredygtige produkter kommer fra Fjernøsten, hvor 95% af de adspurgte ser dette som en afgørende succesfaktor for deres virksomhed. Omkring 10 procentpoint mere end i Europa og Nordamerika. 

Bæredygtighed er et centralt spørgsmål, ikke kun for mellemstore og store virksomheder, men ligeledes også for små virksomheder. Faktisk føler 83% af virksomheder med under 50 ansatte et behov for, at kunne levere bæredygtige produkter. Store virksomheder viser stadig vejen, men som fremhævet af The Global Corporate Sustainability Report 2013 ved FN Global Compact, er de mindre virksomheder ved at indhente dette.