Online self-assessment suite

Selvvurder din forståelse af en standard og ledelsessystemets parathed med DNV's onlineværktøj.

Et ledelsessystems evne til at understøtte dine forretningsmål afhænger af, hvor godt det er designet, implementeret og forbedret. DNV's online-selvvurderingspakke hjælper dig med at måle din egen forståelse af en valgt standard og dit ledelsessystems faktiske parathed. Rapporten genererer en vurdering med point, der afslører, hvad der fungerer godt, og hvor der er mangler, der skal forbedres.

Selvvurderingspakken dækker alle de mest almindeligt anvendte ledelsessystemstandarder, fra kvalitet og miljø til fødevaresikkerhed. Baseret på vores eksperters viden om standarderne, auditeringsekspertise og data får du en dybtgående forståelse af dit beredskab, en baseline i forhold til standarden, og hvor du skal målrette dine forbedringsindsatser.

Hvordan virker det?

For hver standard er der omkring 100+ spørgsmål, som du kan vurdere dig selv i forhold til. Du kan også indsætte kommentarer om områder med forbedringer eller bemærkelsesværdige bestræbelser (bedste praksis). Det er omfattende, men værktøjet giver dig mulighed for at stoppe når som helst og fortsætte senere, når det passer dig.

Når det er gjort, genereres der en rapport med en detaljeret score, der viser din grad af kontrol generelt og inden for hver enkelt bestemmelse i den valgte standard. Det er også muligt at få adgang til en af vores fageksperter, som kan give mere indsigt i dine resultater, og hvordan de fleste jævnaldrende med succes lukker sådanne huller.

Forbedr dit ledelsessystem løbende

Du får en kvantitativ baseline i forhold til den valgte standard, og du kan fastsætte interne benchmarks for forskellige steder. Det giver en effektiv, struktureret tilgang, når du forbereder dig på en certificeringsaudit, eller som et effektivt værktøj til at skabe løbende forbedringer til enhver tid. Da det giver mulighed for at opstille kvantitative mål for specifikke områder, kan du regelmæssigt måle fremskridt og graden af kontrol. Dette giver DNV's certificeringskunder mulighed for løbende at måle og forbedre deres ledelsessystems ydeevne.

Sæt din viden i spil

Selvvurderingspakken er også udviklet til at støtte din individuelle læring. Når du har gennemført et DNV-uddannelseskursus, kan du udvide læringsprocessen til dit arbejdsmiljø. Selvvurderingsværktøjet og dets tematiserede tjeklister giver automatisk feedback på, hvor godt du forstår standarden. Dette giver dig mulighed for effektivt at øve dig og implementere læring direkte i din organisation.

En samlet rejse

Selvvurderingspakken er en del af vores række digitale værktøjer, der er udviklet til at skabe merværdi gennem hele uddannelses- og certificeringsforløbet. Fra uddannelse og forberedelse til din første audit til forbedring af dit ledelsessystem og vedligeholdelse af din certificering omfatter vores tilbud altid vores tekniske eksperter, risikobaserede tilgang og digitale værktøjer.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at vide mere.