DNV GL Danmark

Vi afholder igen kurser med fysisk tilstedeværelse

Se vores Covid-19 tiltag her.

raining_jogger

Kontakt os for yderligere information

Birgit Lund Nielsen

Birgit Lund Nielsen

Training Manager, +4539457093

DNV’s kursusafdeling er nu fuldt ud genåbnet og vi afholder igen kurser, uddannelser og workshops med fysisk tilstedeværelse i mindre og Corona-venlige holdstørrelser.

Vi følger naturligvis altid myndighedernes anbefalinger og har iværksat en række tiltag, så du kan føle dig tryg ved at komme på kursus hos DNV:

 • Gyldigt Coronapas: Alle deltagere og undervisere skal kunne fremvise gyldigt Coronapas, hvilket vil sige:
  • En negativ covid-19 test foretaget maks. 72 timer før ankomst. Testen kan både være foretaget som en PCR-test og en antigentest (kviktest).
  • En positiv PCR-test, der er mindst 14 dage og højst 8 måneder gammel.
  • Et påbegyndt vaccinationsforløb mod coronavirus/covid-19. Et vaccinationsforløb anses for påbegyndt mindst 14 dage efter den første dosis og vil være gyldigt som coronapas indtil 42 dage efter den første dosis.
  • Et gennemført vaccinationsforløb mod coronavirus/covid-19. Hvis vaccinationsforløbet kræver to doser, anses det for gennemført umiddelbart efter den afsluttende dosis. Kræver vaccinationsforløbet alene én dosis, anses det for gennemført for gennemført 14 dage efter denne dosis.
 • Små hold: Vi deler vores kurser op i små hold med maksimalt 16 personer. Vi sørger for store lokaler, så der er mulighed for at holde god afstand
 • Forplejning: Mad serveres som portionsanretninger. Pauseforplejninger leveres til undervisningslokalet
 • Rengøring: Vi har indgået en aftale med vores kursusafholdelsessteder om, at der fokuseres ekstra på rengøring og afspritning af kontaktflader. Undervisningslokaler rengøres grundigt og dagligt. Håndsprit er tilgængeligt overalt på kursusstedet, så det er nemt at spritte af
 • Ingen fremmøde ved sygdom: Vi meddeler alle tilmeldte på et kursus, at man ikke skal møde ind på et kursus, hvis man har symptomer på sygdom.

Hvis du har spørgsmål til et specifikt kursus, er du velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 3945 4800 eller skrive til os på trainingbadk@dnv.com.

Vores guidelines er sidst opdateret d. 14. juni 2021.

Kontakt os for yderligere information

Birgit Lund Nielsen

Birgit Lund Nielsen

Training Manager, +4539457093

Hvilket kursus skal du på?

Klik her