Skip to content

Kurser, uddannelser og workshops - Husk Coronapas og se vores tiltag her

Se vores Covid-19 tiltag her.

DNV’s kursusafdeling afholder kurser, uddannelser og workshops med fysisk tilstedeværelse i mindre og Corona-venlige holdstørrelser.

Vi følger naturligvis altid myndighedernes anbefalinger og har iværksat en række tiltag, så du kan føle dig tryg ved at komme på kursus hos DNV:

  • Husk at medbringe gyldigt Coronapas: Vores kursussteder er underlagt krav om, at gæster skal medbringe gyldigt coronapas. Corona-passet skal fremvises med gyldig vaccination eller gyldig coronatest i forbindelse med check-in på kurset.
  • Rengøring: Vi har indgået en aftale med vores kursusafholdelsessteder om, at der fokuseres ekstra på rengøring og afspritning af kontaktflader. Undervisningslokaler rengøres grundigt og dagligt. Håndsprit er tilgængeligt overalt på kursusstedet, så det er nemt at spritte af
  • Ingen fremmøde ved sygdom: Tag hensyn til dine medkursister og mød aldrig ind på et kursus, hvis du har symptomer på sygdom.

Hvis du har spørgsmål til et specifikt kursus, er du velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 3945 4800 eller skrive til os på trainingbadk@dnv.com.

Vores guidelines er sidst opdateret d. 20. januar 2022.

Hvilket kursus skal du på?

Klik her