Skip to content

Knowledge for action

Oversigt

På DNV’s kurser får du relevant indsigt og viden i et aktivt læringsmiljø. Vi sætter en ære i, at det du lærer på vores kurser, er praktisk anvendelig viden, som kan omsættes til praktiske tiltag hjemme i din virksomhed. Vi har både kurser til dig, der skal i gang med certificeringsprocessen, og til dig, der har været certificeret i længere tid, men har brug for at sikre den løbende kompetenceopbygning.

På DNV’s kurser og uddannelser får du viden, værktøjer og træning i arbejdet med ledelsessystemer, standarder og audit, der hjælper dig til at skabe resultater i dit arbejde. Du vil opleve, at kurserne hos DNV altid er virkelighedsnære og tager udgangspunkt i de udfordringer, du og din virksomhed har. Det er vigtigt for os, at du kan tage den læring, du får, med hjem og bruge den med størst mulig effekt. At du kan omsætte det lærte til din virkelighed.

Når du deltager i et kursus hos DNV, får du ikke blot et kursus. Du får samtidig indsigt i auditdata opsamlet via de mange tusinde audits, DNV hvert år gennemfører hos vores kunder globalt. De opsamlede data analyseres og præsenteres i vores Lumina benchmarkingværktøj, så du får adgang til viden om, hvad der sker i din branche og hvilke problemstillinger andre virksomheder har i forbindelse med audit af ledelsessystemer.

Herudover får du efter endt kursus automatisk adgang til at omsætte din viden til handling via vores online Self-Assessment værktøj. Med værktøjet vælger du selv, hvilken standard du vil selvevaluere på. Adgang til værktøjet er gratis for alle vores kursister.

Hos DNV tilbyder vi et bredt udvalg af fysiske og online kurser. I vores kursusportefølje finder du kurser inden for samtlige ledelsessystemstandarder: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001 etc. Men vidste du, at vi også har kurser inden for produktgodkendelser, fx medicinsk udstyr, bæredygtighed, supply chain management og samfundsansvar? Vi tilbyder også tekniske og branchespecifikke kurser inden for fx fødevaresikkerhed, sundhed, vindindustrien, luft- og rumfart, bilindustrien og funktionel sikkerhed.

Ramanie Chandraratne, DNV GL - Business Assurance Global Training manager

Customers around the globe benefit from our training services as we focus on enhancing your business performance. Our training packs are designed and delivered in your preferred language based on our deep industry expertise, auditor experience and extensive analysis of audit data.

  • Ramanie Chandraratne ,
  • Global Training Manager ,
  • DNV

Er du usikker på, hvilken uddannelse du har brug for?

Kontakt os