Skip to content

Webinar "Få styr på risici og NIS2 med ISO 27001"

På kun halvanden time vender vi tingene på hovedet: Glem lovgivningens pres og tag i stedet udgangspunkt i din virksomheds forretning, når du skal arbejde med sikkerhed og compliance.

Du vil møde Diana Görlitz, der vil give dig en gennemgang af sammenhængen mellem cyber- og informationssikkerhed og EUs lovgivning i NIS2 direktivet. Og ikke mindst hvordan ISO 27001 kan hjælpe dig med at have en forretningsdrevet tilgang til cyber- og informationssikkerhed.

Du vil også møde Louise Mehl fra Implement, der vil hjælpe med at besvare spørgsmålet om hvem NIS2 gælder for – og du kan spørge Louise helt konkret, om NIS2 gælder for dig og din virksomhed.

 

Info på eksperterne:
Diana er Lead Auditor i DNV og har mere end 10 års erfaring med informationssikkerhed og implementering af IT-løsninger.

Louise er uddannet jurist med speciale inden for GDPR, ISO 27001 + 27701, NIS 2, DORA og praktisk integration af privatlivssikkerhed med informationssikkerhed ved brug af ISO, NIST og ITIL. Louise arbejder på projekter og programmer relateret til databeskyttelse og digital transformation samt integration af cyber- og informationssikkerhed.

Webinar on demand