Skip to content

Webinar "Sådan styrker du cybersikkerhedskulturen i din organisation"

De fleste virksomheder har efterhånden fået styr på den basale tekniske sikkerhed med firewalls, antivirus, adgangsstyring og andre foranstaltninger. Men de fleste angreb - 9 ud af 10 - trodser teknikken og sker som følge af en menneskelig fejl. Samtidig bliver medarbejdere og ledere ofte fjerne i blikket, når nogen tager informationssikkerhed op. Det vidner om et behov for en indsats for stærkere adfærd og kultur, hvis vi ønsker at reducere risikoen for at cyber- og informationssikkerhedshændelser lægger virksomheden ned.
På dette webinar vil vi introducere dig til noget af den viden og de teknikker du skal kende til, hvis du vil arbejde strategisk med dine brugeres adfærd og højne deres awareness inden for cyber- og informationssikkerhed. Webinaret er en smagsprøve på noget af alt det, som vores Informationssikkerhedslederuddannelse klæder fremtidens IT-sikkerhedsledere på til at kunne.

Info om eksperten:

Philippe Motet Jessen er selvstændig rådgiver indenfor cyber- og informationssikkerhed og tilknyttet Globeteam. Han hjælper virksomheder med risikobaseret awareness, adfærd, compliance og kultur. Gennem de seneste seks år har Philippe rådgivet statsejede selskaber og C25 virksomheder inden for blandt andet transport, energi, produktion. Fokus for opgaverne er at skabe adfærdsforandringer, styrke virksomhedens sikkerhedskultur og understøtte implementeringen af tekniske sikkerhedstiltag. Således dykker Philippe i værktøjskassen efter redskaber inden for change management, organisationskommunikation, stakeholder management og adfærdsteori, når han engagerer sig i virksomhedernes projekter.
Philippe er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet og har en master i Medier & Kommunikation fra London School of Economics. Han er desuden medstifter af Sikkerhed & Popcorn og medlem af Rådet for Digital Sikkerhed.

Webinar on demand