Other sectors

APQP4Wind fejrer 5 år som uafhængig organisation

5 years APQP4Wind Anniversary

I anledning af jubilæet tilbyder APQP4Wind forskellige rabatter, både til nye medlemmer af organisationen og til fremtidige kursusdeltagere.

APQP4Wind er i dag den fælles referenceramme, der bruges i branchen til at styrke samarbejdet mellem producenter og leverandører og til at sikre, at parterne på alle niveauer kommunikerer i øjenhøjde, når det gælder kvalitetssikringsprocesser. APQP4Wind fejrer nu fem års fødselsdag som en uafhængig organisation.

APQP4Wind startede som et projekt initieret af Wind Denmark og associerede medlemmer på baggrund af et fælles ønske om at forenkle og styrke hele kvalitetsplanlægnings- og produktfrigivelsesprocessen. Projektet blev finansieret af Industriens Fond i en projektperiode fra 2014-2018, hvorefter projektfasen sluttede, og APQP4Wind blev en selvstændig organisation.

Med en særlig kampagne mellem 1. juni og 30. september vil nye medlemmer ikke kun få 50% rabat på APQP4Wind Company Memberships og resten af 2023 inkluderet, de vil også få et gratis Assessment Tool og en engelsk e-manual. Derudover tilbyder DNV 10% rabat på alle APQP4Wind-træningskurser, der bookes inden for denne tidsramme. Du finder en oversigt over alle kurser her. Brug blot koden APQP4WIND, når du går videre med din booking.

APQP er et velkendt koncept inden for bilindustrien og har været rygraden i kvalitetsudviklingen hos producenter og leverandører i årtier. I forbindelse med APQP4Wind tilpasses APQP-konceptet til de forretningsområder og særlige forhold, der adskiller vind fra bilindustrien.

Baggrunden for APQP4Wind er den kontinuerlige kvalitetsforbedring, der er nødvendig for at holde trit med den igangværende tendens til fald i Levelized Cost of Energy inden for vindindustrien.