Opdatering af det digitale værktøj Boost My Audit

Den nyeste version hjælper virksomheder yderligere med at fokusere på ledelsessystemrevisioner, forbedre forretningsevnen og bæredygtighedspræstationer.

Boost My Audit er et digitalt værktøj, som DNV har udviklet for at hjælpe virksomheder med at forbedre deres ledelsessystemer, hvor det betyder mest for deres forretning. Når DNV udfører audits, bruger DNV sin egen metode Risk Based Certification™. Virksomhederne bliver bedt om at vælge et eller flere fokusområder af særlig relevans for deres forretningsmål. Revisorerne kontrollerer, hvor godt ledelsessystemet understøtter disse fokusområder ud over at kontrollere overensstemmelsen med den valgte standard. De mest nyttige fokusområder er blevet samlet i Boost My Audit. I dag indeholder den mere end 200.

"Vi så, at de valgte fokusområder havde en tendens til at afspejle det, som virksomhederne opfattede som deres største risici, men også mulighederne for at drive forretningsekspertise. Da vi så, hvordan fokusområderne hjalp virksomhederne med at forbedre sig, besluttede vi at dele indsigten åbent med alle kunder sammen med en tilsvarende tjekliste til revisioner," siger Mauro Crippa, Market Intelligence Manager i Business Assurance.

I den seneste version er der tilføjet 15 nye fokusområder, som afspejler aspekter, der er afgørende for at opbygge forretningsekspertise. Da virksomhederne i stigende grad presses til at præstere og bevise deres bæredygtighedspræstationer, er alle fokusområder nu desuden forbundet med de(t) relevante FN-mål for SDG-mål og ESG-emne.

"Vores mål er at hjælpe vores kunder med at gå videre end overholdelse af reglerne og udvikle højtydende ledelsessystemer, der understøtter deres forretningsmål. Især ved at forbinde fokusområderne med FN's SDG-mål og ESG-dimensionerne kan vi hjælpe virksomhederne med at opbygge ledelsessystemer, der går ud over det, som ISO-standarden kræver, og som virkelig støtter virksomheden i at nå sine strategiske mål," siger Stefano Crea, Global Market Director i Business Assurance.