Other sectors

Audit af leverandører

Inspektion_audit leverandør DNV GL

Kontakt os for yderligere information

Torsten Helt Volmar

Torsten Helt Volmar

Inspection & Supply Chain Services Manager

Kender du allerede dit behov?

Kontakt os for et tilbud

Fødevarestandarderne har i de senere år øget sit fokus på leverandørkontrollen - særligt sikring mod madsvindel er et centralt område. Derfor forventes det, at I også lader audit af jeres leverandører indgå som en del af den samlede sikkerhedskontrol af jeres virksomhed, med mindre leverandøren selv kan fremvise de rette certificeringer.

Tidligere sendte man ofte sine salgsfolk af sted for at se leverandørerne efter i krogene. Den går ikke længere. I dag stiller de fleste standarder specifikke krav til auditorernes kvalifikationer. De skal udføres af erfarne og kompetente sikkerhedsauditorer med indsigt i produktsikkerhed, sporbarhed, HACCP og god produktionspraksis. At have dygtige sælgere er naturligvis vigtigt for din virksomheds succes, men når det handler om at udføre audits af jeres leverandører, skal der andre fagfolk på banen. 

Vi ved, hvor vi skal lede

DNV råder over et stort korps af kompetente auditorer, som er underlagt krav om løbende uddannelse for at holde sig ajour og bevare godkendelsen som auditor. Det er din garanti for, at de folk, vi sender ud, altid har 100 % styr på lovgivning, formalia, dokumentation og på de aktuelle ”ømme punkter” hos leverandøren. De ved kort sagt præcis, hvor de skal lede efter eventuelle sikkerhedsbrist, og ikke mindst, hvordan der kan rettes op på dem.  

Vi er repræsenteret med lokale folk i mere end 100 lande. Det er en stor fordel for dig, der har udenlandske leverandører, fordi det er langt mere rentabelt og effektivt at sende lokale auditorer af sted, når man ikke skal bekymre sig om sprog- og kulturbarrierer. 

Hør mere om mulighederne

Vores leverandøraudits kan målrettes de fokusområder, som I har behov for at sætte spot på. Det kan være en GFSI standard (ISO 22000 FSSC, BRC, IFS), interne leverandørkrav eller egne krav i kombination med fx GFSI og/eller CSR. Uanset hvad, starter det med en uforpligtende snak, så tøv ikke med at henvende dig til os på 39 45 48 00.

Kontakt os for yderligere information

Torsten Helt Volmar

Torsten Helt Volmar

Inspection & Supply Chain Services Manager

Kender du allerede dit behov?

Kontakt os for et tilbud

Related services you might find interesting: