Food and beverage

DNV overtager opgaven med at lave audit og kontrol af danske griseproducenter pr. 1. januar 2023

Pig Farm

Kontakt os for yderligere information

Vibeke Bagger

Vibeke Bagger

Food Business Development Manager

Kender du allerede dit behov?

Kontakt os for et tilbud

Danske griseproducenter vil fra 1. januar 2023 kunne møde medarbejdere fra DNV i deres stalde, når DNV overtager opgaven med på vegne af Landbrug og Fødevarer at føre kvalitetskontrollen med griseproducenterne inden for DANISH Produktstandard.

Om opgaven

Landbrug og Fødevare, som er landmændenes interessorganisation i Danmark, stiller krav til danske griseproducenter formuleret i branchestandarden kaldet DANISH Produktstandard. Opgaven består i at certificere de danske griseproducenter og på baggrund af DANISH Transportstandard at auditere de DANISH-godkendte rengørings- og desinfektionspladser, transportører/eksportører samt samlesteder. Kravene har blandet andet fokus på kvalitet og dyrevelfærd.

Du kan læse mere om DANISH her.

Hvert år skal DNV gennemføre over 3.000 audits og kontrolbesøg hos danske griseproducenter.

Om DNV

DNV har over 10.000 kunder inden for den globale fødevareindustri.

Med fem kontorer i Danmark, omkring 100 medarbejdere og et dedikeret team inden for fødevarebranchen på over 30 medarbejdere, er DNV en kompetent partner, der leverer audits og inspektioner med et højt fagligt niveau, baseret på vores erfaringer inden for landbrug og fødevareindustrien.

DNV er en uafhængig leverandør af tredjepartsvurderinger og risikostyring, der opererer i mere end 100 lande. Gennem sin brede erfaring og dybe ekspertise fremmer DNV sikkerhed og bæredygtighed i erhvervslivet, sætter industristandarder og inspirerer og opfinder løsninger. 

DNV er en af verdens førende udbydere af certificering, sikring og risikostyring. Uanset om vi certificerer en virksomheds ledelsessystem eller produkter, tilbyder uddannelse eller vurderer forsyningskæder og digitale aktiver, sætter vi kunder og interessenter i stand til at træffe kritiske beslutninger. Vi er forpligtet til at støtte vores kunder i at omstille sig og realisere deres langsigtede strategiske mål på en bæredygtig måde og dermed kollektivt bidrage til FN's mål for bæredygtig udvikling.

Hvis du er landmand

DNV overtager opgaven pr. 1. januar 2023. Hvis du har brug for kontakt vedr. leverancer i 2022, skal du kontakte dem, du normalt har kontakt med vedr. planlægning af audit. Hvis du har spørgsmål til DNV, vores kommende samarbejde eller lignende er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Kontakt – mød teamet

Projektleder: Vibeke Bagger, Food & Beverage Manager

E-mail vibeke.bagger@dnv.com

Telefon: +45 60 43 38 53


Torsten Helt Volmar, Food Inspection Manager

E-mail: torsten.helt.volmar@dnv.com

Telefon: +45 60 43 38 14


Peter Björklund, Area Sales Manager

E-mail: peter.bjoerklund@dnv.com

Telefon: +45 51 75 50 54


Jesper Schultz, Direktør for DNV Business Assurance Denmark A/S

E-mail: jesper.schultz@dnv.com

Telefon: +45 21 91 25 88

Kontakt os for yderligere information

Vibeke Bagger

Vibeke Bagger

Food Business Development Manager

Kender du allerede dit behov?

Kontakt os for et tilbud

Related services you might find interesting: