Other sectors

Hoteller

Hotel, inspektion

Kontakt os for yderligere information

Torsten Helt Volmar

Torsten Helt Volmar

Inspection & Supply Chain Services Manager

Kender du allerede dit behov?

Kontakt os for et tilbud

Konkurrencen i hotelbranchen er som bekendt benhård, og der er derfor meget på spil, når hotellets personale – herunder restauranten – skal servicere gæsterne. Vi kan med målrettede inspektioner udpege de svage led og forbedre de små detaljer, der afgør, om gæsterne vender tommelfingeren opad eller nedad.

Hvert år overnatter omkring 18.365 millioner gæster på hoteller og feriecentre i Danmark. Hvor mange gæster, der vælger at spise på det valgte hotel står hen i det uvisse, men der er til gengæld ingen tvivl om, at gæsterne har tårnhøje forventninger til den samlede hoteloplevelse. Der skal leveres – og det skal ske hver eneste dag og over for hver eneste gæst, der træder ind på hotellet. Det er udslagsgivende for, om gæsten vender tilbage og ikke mindst, om gæsten anbefaler hotellet til andre. 

Mange bolde i spil 

Der tilberedes og serveres hver eneste dag et uendeligt stort antal måltider for hotelgæsterne - og der lægges betydelige ressourcer i at tilberede måltider efter gæsterne ønsker, præferencer og økonomi. Gæsterne er hver især at betragte som unikke og kvalitetsbevidste brugere med specifikke mad- og kvalitetspræferencer samt individuelle fødevareholdninger til eksempelvis dyrevelfærd, bærdygtighed og økologi. 

Derudover er brugerne kulinarisk bevidste og stiller klare krav til de fysiske rammer – herunder den service og information, der supporterer måltidet.

Fødevaresikkerheden er indiskutabel. Faktisk tager så godt som alle gæster kvalitet og fødevaresikkerhed for givet, hvilket de er i deres gode ret til at gøre. Der er nemlig ingen undskyldninger for at efterlade en gæst med maveonde - og ej heller tilgivelse for at servere sønderstegt oksefilet med bearnaisesovs, der skiller. 

Det kan vi hjælpe med

Hotel- og restaurantbranchen er et særdeles krævende miljø, som yderligere udfordres af gæsternes mangfoldige præferencer. Vores ambition er i samarbejde med din butikskæde at designe et inspektions-setup, der både indbefatter fødevaresikkerhed og specifikke, kunderelaterede krav, såsom forretningskoncepter og andre inspektionselementer, som tilgodeser forbrugernes ønsker og forventninger. 

DNV har udviklet et inspektionsdesign, der omhandler klassiske fødevaresikkerhedselementer, men hvor inspektionen kan moduleres efter behov. Vi kan fx inddrage jeres udendørs arealer i vores inspektioner, så du har vished for, at de små detaljer er på plads. Er der pænt og ryddeligt, er der beplantning i krukkerne, ligger der cigaretskodder på jorden foran lobbyen, er morgenbuffeten klar til klokken 7 – og er der de ti lokalfremstillede marmelader, som man skilter med i profilbrochuren? Målet med indsatsen er naturligvis at finde frem til de steder, hvor I kan øge gæstens samlede serviceoplevelse.

Sådan foregår det

Designet af inspektionssetuppet udvikles i samarbejde med dig som kunde under skyldig hensyntagen til jeres eksisterende egenkontrolprogram, arbejdsrutiner og forretningskoncepter. Efterfølgende udarbejdes en første udgave af inspektionssetuppet, der præsenteres for vores Kompetencecenter. Her identificerer vi eventuelle mangler og leverer en køreklar plan for, hvordan I fremover kan håndtere jeres kvalitet og fødevaresikkerhed. Næste skridt er pilotprojekt hvor der udvælges et passende antal hoteller til inspektionerne, der afspejler forskellighederne inden for kæden og inspektioner gennemføres.

Der evalueres og tilrettes og vores fødevareteam er efterfølgende klar til den fulde inspektionsrunde der tilrettelægges i samarbejde med jer. Inspektionerne kan være anmeldte eller uanmeldte. Afslutningsvis udarbejdes en samlet rapport der kan benyttes til forretningsudvikling og benchmarking inden for kæden.

Slip for tung kommunikationen med myndighederne
Vil du hellere bruge energien på det, du er god til, frem for at diskutere med myndighederne? Så lad os vores kompetente og erfarne team opdatere jeres risikoanalyse og egenkontrolprogram for kvalitet og fødevaresikkerhed.

Kontakt os for yderligere information

Torsten Helt Volmar

Torsten Helt Volmar

Inspection & Supply Chain Services Manager

Kender du allerede dit behov?

Kontakt os for et tilbud

Related services you might find interesting: