Skip to content

Kurser inden for ISO 27001 – Certificeret af PECB

Gennem vores partnerskab med PECB, tilbyder DNV PECB-certificerede kurser i informationssikkerhed baseret på ISO/IEC 27001 standarden. Med et PECB-certificeret kursus i informationssikkerhed er du sikret best-practice uddannelse og kan ved bestået eksamen opnå den eftertragtede PECB-certificering. Se vores kurser nedenfor.

Kontakt os for yderligere information

Ønsker du at høre mere om vores kurser?

Kontakt os

Cyber- og informationssikkerhed er for alvor kommet på den ledelsesmæssige agenda. ISO 27001 er den ”best practice” standard, der kobler informationssikkerhed og god virksomhedsledelse sammen. ISO 27001 eller en af de andre certificeringsordninger, hjælper dig med at beskytte kritiske oplysninger, data og systemer og med at sikre overholdelse af gældende lovgivning.

ISO 27001 er desuden det rammeværk i relation til implementering af kravene fra NIS2 (EU’s direktiv om net og informationssikkerhed), som er det mest udbredte for de virksomheder, der ønsker at have et effektivt implementeringsværktøj og som har brug for at dokumentere, at de overholder lovgivningen.

Efter kurset kan du arbejde videre med det lærte via vores selvevalueringspakke. Med dette online værktøj kan du lave professionelle selvevalueringer med fokus på specifikke ledelsessystemstandarder. Adgang til værktøjet er gratis for alle vores kursister.