Other sectors

Restauranter

restaurant

Kontakt os for yderligere information

Torsten Helt Volmar

Torsten Helt Volmar

Inspection & Supply Chain Services Manager

Kender du allerede dit behov?

Kontakt os for et tilbud

Udbuddet af restauranter herhjemme har aldrig været større. Der skal leveres på alle fronter for at få gæsterne til at vælge netop din restaurant - og der er ikke plads til svigt i fødevaresikkerheden eller kvaliteten. Vi kan med målrettede inspektioner udpege de svage led og forbedre de små detaljer, der afgør gæsternes tilfredshed.

Danskerne elsker at spise ude, og de er kræsne og har høje forventninger til den samlede oplevelse. Hver eneste gæst, der træder ind på restauranten er afgørende for restaurantens succes. En dårlig madoplevelse bliver i dag videreformidlet på de sociale medier med få klik på mobilen, og kan afholde andre fra at aflægge restauranten et besøg. Der er derfor al mulig god grund til at arbejde målrettet med kvaliteten og sikkerheden af de råvarer, der indgår i måltiderne. 

Ikke plads til svipsere

Der tilberedes og serveres hver eneste dag et uendeligt stort antal måltider for restaurantgæsterne - og der lægges betydelige ressourcer i at tilberede måltider efter gæsternes ønsker, præferencer og økonomi. Gæsterne er hver især at betragte som unikke og kvalitetsbevidste brugere med specifikke mad- og kvalitetspræferencer samt individuelle fødevareholdninger til eksempelvis dyrevelfærd, bærdygtighed og økologi. 

Derudover er brugerne kulinarisk bevidste og stiller klare krav til de fysiske rammer – herunder den service og information, der supporterer måltidet.

Fødevaresikkerheden er indiskutabel. Faktisk tager så godt som alle gæster kvalitet og fødevaresikkerhed for givet, hvilket de er i deres gode ret til at gøre. Der er nemlig ingen undskyldninger for at efterlade en gæst med maveonde - og ej heller tilgivelse for at servere sønderstegt oksefilet med bearnaisesovs, der skiller. 

Det kan vi hjælpe med

Restaurantbranchen er et særdeles krævende miljø, som yderligere udfordres af gæsternes mangfoldige præferencer. Vores ambition er i samarbejde med dine restauranter at designe et inspektions-setup, der både indbefatter fødevaresikkerhed og specifikke, kunderelaterede krav, såsom forretningskoncepter og andre inspektionselementer, som tilgodeser forbrugernes ønsker og forventninger. 

DNV har udviklet et inspektionsdesign, der omhandler klassiske fødevaresikkerhedselementer, men hvor inspektionen kan moduleres efter behov. Vi kan fx inddrage jeres udendørs arealer i vores inspektioner, så du har vished for, at de små detaljer er på plads. Er der pænt og ryddeligt, ligger der cigaretskodder på jorden foran restauranten, er borddækningen som aftalt – og er menukortet opdateret? Målet med indsatsen er naturligvis at finde frem til de steder, hvor I kan øge gæstens samlede serviceoplevelse.

Sådan foregår det

Designet af inspektionssetuppet udvikles i samarbejde med dig som kunde under skyldig hensyntagen til jeres eksisterende egenkontrolprogram, arbejdsrutiner og forretningskoncepter. Efterfølgende udarbejdes en første udgave af inspektionssetuppet, der præsenteres for vores kompetencecenter. Her identificerer vi eventuelle mangler og leverer en køreklar plan for, hvordan I fremover kan håndtere jeres kvalitet og fødevaresikkerhed. Næste skridt er pilotprojekt hvor der udvælges et passende antal kædebutikker til inspektionerne, der afspejler forskellighederne inden for butikskæden og inspektioner gennemføres. 

Der evalueres og tilrettes og vores fødevareteam er efterfølgende klar til den fulde inspektionsrunde der tilrettelægges i samarbejde med jer. Inspektionerne kan være anmeldte eller uanmeldte. Afslutningsvis udarbejdes en samlet rapport der kan benyttes til forretningsudvikling og benchmarking inden for kæden. 

Slip for tung kommunikationen med myndighederne Vil du hellere bruge energien på det, du er god til, frem for at diskutere med myndighederne? Så lad os vores kompetente og erfarne team opdatere jeres risikoanalyse og egenkontrolprogram for PAH og akrylamid.

Kontakt os for yderligere information

Torsten Helt Volmar

Torsten Helt Volmar

Inspection & Supply Chain Services Manager

Kender du allerede dit behov?

Kontakt os for et tilbud

Related services you might find interesting: