Skip to content

Effektiv forebyggelse af madsvindel

Madsvindel er en global stigende udfordring i fødevarebranchen. På dette kursus lærer du, hvordan din virksomhed kan minimere svindel i jeres leverandørkæde og håndtere den, hvis den alligevel dukker op.

Om Effektiv forebyggelse af madsvindel

Målgruppe:

Kurset henvender sig til dig, der arbejder professionelt med kvalitetsstyring i din virksomhed, fx som kvalitetsleder. Ledere og beslutningstagere i direktionen, der ønsker at planlægge indsatsen mod svindel, kan også have stor gavn af at deltage.

Mål:

Efter kurset har du en effektiv værkstøjskasse til en dynamisk forebyggelse af svindel i din organisation. Du får desuden metoder til at håndtere svindel, så din virksomhed kan sætte afgørende ind, hvis uheldet er ude.

Indhold:

Kurset varer en dag, hvor vi blandt andet kommer omkring disse temaer:

  • Hvad er omfanget, og hvordan spotter man de svage led?
  • Metoder til forebyggelse af madsvindel.
  • Hvilke krav er der i certificeringstandarderne til forebygge madsvindel?
  • Hvordan auditeres risikoanalyser og forebyggelse af madsvindel?

På kurset kommer vi også omkring risikobegrænsende aktiviteter - herunder sårbarhedsvurdering, kontrolforanstaltninger og andre metoder til risikovurdering. 

På kurset veksles der mellem undervisning og gruppeøvelser. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Vibeke Bagger på 39 45 70 87

Kurset udbydes også internt til virksomheder. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan tilpasse kurset til netop jeres behov.

Om Effektiv forebyggelse af madsvindel

Målgruppe:

Kurset henvender sig til dig, der arbejder professionelt med kvalitetsstyring i din virksomhed, fx som kvalitetsleder. Ledere og beslutningstagere i direktionen, der ønsker at planlægge indsatsen mod svindel, kan også have stor gavn af at deltage.

Mål:

Efter kurset har du en effektiv værkstøjskasse til en dynamisk forebyggelse af svindel i din organisation. Du får desuden metoder til at håndtere svindel, så din virksomhed kan sætte afgørende ind, hvis uheldet er ude.

Indhold:

Kurset varer en dag, hvor vi blandt andet kommer omkring disse temaer:

  • Hvad er omfanget, og hvordan spotter man de svage led?
  • Metoder til forebyggelse af madsvindel.
  • Hvilke krav er der i certificeringstandarderne til forebygge madsvindel?
  • Hvordan auditeres risikoanalyser og forebyggelse af madsvindel?

På kurset kommer vi også omkring risikobegrænsende aktiviteter - herunder sårbarhedsvurdering, kontrolforanstaltninger og andre metoder til risikovurdering. 

På kurset veksles der mellem undervisning og gruppeøvelser. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Vibeke Bagger på 39 45 70 87

Kurset udbydes også internt til virksomheder. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan tilpasse kurset til netop jeres behov.

Mere information

  Alle kurser inden for fødevareområdet

Alle kurser inden for fødevareområdet

Se hele vores udvalg af kurser her

  Certificering inden for fødevareområdet

Certificering inden for fødevareområdet

  Den nye ISO 22000

Den nye ISO 22000

Forbered der på ændringerne i den nye ISO 22000:2018

8 gode råd

  Få 8 gode råd til forebyggelse af madsvindel

Få 8 gode råd til forebyggelse af madsvindel