DNV Danmark

FSSC 22000 version 5.1

FSSC 22000 – Food Safety System Certification Scheme

På kurset får du et godt indblik i kravene i FSSC 22000 5.1. Vi tager dig igennem kravene til et fødevaresikkerhedssystem baseret på FSSC standarden og hvordan man med et effektivt system kan bidrage til virksomhedens forbedrede performance inden for fødevaresikkerhed.

Kursus - FSSC 22000 version 5.1

Indhold:

Efter kurset vil du have fået en god forståelse af:

  • Gennemgang af High Level Structure
  • Kravene i FSSC 22000, version 5.1
  • De vigtigste definitioner og koncepter i fødevaresikkerhedssystemer
  • Brug af PDCA til løbende forbedringer 
  • Strukturen i FSSC 22000, herunder Prerequisite programs (PRPs) & yderligere krav
  • Opfyldelse af kunde- og myndighedskrav
  • Risikostyring relateret til fødevaresikkerhed

Udbytte:

Efter kurset har du en god forståelse for kravene i FSSC 22000 version 5.1, herunder:

  • Nøgledefinitioner og -begreber inden for fødevaresikkerhed
  • Hvad er et fødevaresikkerhedssystem? 
  • Baggrunden for FSSC 22000 og formålet med standarden
  • Struktur og vigtigste krav i FSSC 22000 5.1, herunder
    - Kravene i ISO 22000:2018
    - Kravene i ISO 9001:2015
    - Pre-requisite programs
    - Yderligere krav i FSSC 22000, version 5.1 

Kurset er for:

  • Ansvarlige for fødevaresikkerhed, kvalitetschefer, kvalitetskoordinatorer og andre fagfolk, der er involveret i at udvikle et nyt ledelsessystem for fødevaresikkerhed eller forbereder sig på at implementere et fødevaresikkerhedssystem baseret på FSSC 22000, version 5.1 
  • Undervisere og konsulenter, der har brug for grundlæggende kendskab fødevaresikkerhed og FSSC 22000, version 5.1

Kontakt os for yderligere information

Birgit Lund Nielsen Training Manager DNV GL
Birgit Lund Nielsen

Training Manager, +4539457093

Send email

Tilmeld dig kurset her

TILMELDING

Hvornår:

Add to calendar 2022/01/27 09:00 2022/01/27 18:00 FSSC 22000 version 5.1 På kurset får du et godt indblik i kravene i FSSC 22000 5.1. Vi tager dig igennem kravene til et fødevaresikkerhedssystem baseret på FSSC standarden og hvordan man med et effektivt system kan bidrage til virksomhedens forbedrede performance inden for fødevaresikkerhed.
https://www.dnv.dk/training/fssc-22000-version-5-1-93896
This only adds the event to your calendar, please remember to register for this event.
false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Varighed:

1 dag

Pris:

Pris for kurset er kr. 6.300 ekskl. moms og inkl. kursusmateriale og forplejning.

Yderligere information:

Kursusmaterialet er på engelsk.

Kursus - FSSC 22000 version 5.1

Indhold:

Efter kurset vil du have fået en god forståelse af:

  • Gennemgang af High Level Structure
  • Kravene i FSSC 22000, version 5.1
  • De vigtigste definitioner og koncepter i fødevaresikkerhedssystemer
  • Brug af PDCA til løbende forbedringer 
  • Strukturen i FSSC 22000, herunder Prerequisite programs (PRPs) & yderligere krav
  • Opfyldelse af kunde- og myndighedskrav
  • Risikostyring relateret til fødevaresikkerhed

Udbytte:

Efter kurset har du en god forståelse for kravene i FSSC 22000 version 5.1, herunder:

  • Nøgledefinitioner og -begreber inden for fødevaresikkerhed
  • Hvad er et fødevaresikkerhedssystem? 
  • Baggrunden for FSSC 22000 og formålet med standarden
  • Struktur og vigtigste krav i FSSC 22000 5.1, herunder
    - Kravene i ISO 22000:2018
    - Kravene i ISO 9001:2015
    - Pre-requisite programs
    - Yderligere krav i FSSC 22000, version 5.1 

Kurset er for:

  • Ansvarlige for fødevaresikkerhed, kvalitetschefer, kvalitetskoordinatorer og andre fagfolk, der er involveret i at udvikle et nyt ledelsessystem for fødevaresikkerhed eller forbereder sig på at implementere et fødevaresikkerhedssystem baseret på FSSC 22000, version 5.1 
  • Undervisere og konsulenter, der har brug for grundlæggende kendskab fødevaresikkerhed og FSSC 22000, version 5.1

Mere information

Alle kurser inden for fødevareområdet

Se hele vores udvalg af kurser her

Certificering inden for fødevareområdet

Den nye ISO 22000

Forbered der på ændringerne i den nye ISO 22000:2018

Interne kurser for din virksomhed

Kontakt os