Om Risikoanalyse og kritiske kontrolpunkter (HACCP)
Formål
Formålet med dette kursus er at klæde deltagerne på til at etablere og implementere et HACCP-system system (Hazard Analysis and Critical Control Point). kvalitetsledelse.
Læringsmål
Ved kursets afslutning vil deltagerne være i stand til at:
- Forstå BRCGS' krav i forhold til HACCP
- Beskrive Codex Alimentarius-principperne for HACCP
- Beskriv årsagerne til, at HACCP kan fejle, og de mest almindelige BRCGS-afvigelser relateret til HACCP
- Gennemføre de forberedende faser til udvikling af HACCP-planen
- Udføre en risikoanalyse, fastlægge CCP'er og udvikle en HACCP-plan med overvågning
- Udarbejde korrigerende handlinger og verifikationsaktiviteter.
Målgruppe
Drifts-, kvalitets- og teknisk personale/medlemmer af fødevaresikkerhedsledelsen, der implementerer HACCP- eller fødevaresikkerhedsplaner og BRCGS-fagfolk.
Kurset er et kursus for DNV’s egne eksperter med mulighed for deltagelse af kunder og andre interesserede.