Other sectors

Risikoanalyse og kritiske kontrolpunkter (HACCP)

HACCP

Dette to-dages kursus omhandler et af de vigtigste krav i Global Standard for Food Safety Issue 9: vedtagelse og implementering af et HACCP-system (Hazard Analysis and Critical Control Points). Kursusprogrammet afspejler kravene i standarden med hensyn til implementering af et HACCP-system og vil introducere deltagerne til BRCGS' krav, kvalitetssystemer, HACCP og baggrunden for HACCP, BRCGS og Codex.

Om Risikoanalyse og kritiske kontrolpunkter (HACCP)

Formål

Formålet med dette kursus er at klæde deltagerne på til at etablere og implementere et HACCP-system system (Hazard Analysis and Critical Control Point). kvalitetsledelse.

Læringsmål

Ved kursets afslutning vil deltagerne være i stand til at:

  • Forstå BRCGS' krav i forhold til HACCP 
  • Beskrive Codex Alimentarius-principperne for HACCP
  • Beskriv årsagerne til, at HACCP kan fejle, og de mest almindelige BRCGS-afvigelser relateret til HACCP
  • Gennemføre de forberedende faser til udvikling af HACCP-planen
  • Udføre en risikoanalyse, fastlægge CCP'er og udvikle en HACCP-plan med overvågning
  • Udarbejde korrigerende handlinger og verifikationsaktiviteter.

Målgruppe

Drifts-, kvalitets- og teknisk personale/medlemmer af fødevaresikkerhedsledelsen, der implementerer HACCP- eller fødevaresikkerhedsplaner og BRCGS-fagfolk.


Kurset er et kursus for DNV’s egne eksperter med mulighed for deltagelse af kunder og andre interesserede.

Kontakt os for yderligere information

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt os

Tilmeld dig kurset her

TILMELDING

Varighed:

2 dage. Kurset er afholdes på dansk med engelsk materiale.

Pris:

DKK 13.600 ex. VAT

Yderligere information:

You can find our cancellation policy, terms & conditions and practical information about the course here: www.dnv.dk/betingelser

Om Risikoanalyse og kritiske kontrolpunkter (HACCP)

Formål

Formålet med dette kursus er at klæde deltagerne på til at etablere og implementere et HACCP-system system (Hazard Analysis and Critical Control Point). kvalitetsledelse.

Læringsmål

Ved kursets afslutning vil deltagerne være i stand til at:

  • Forstå BRCGS' krav i forhold til HACCP 
  • Beskrive Codex Alimentarius-principperne for HACCP
  • Beskriv årsagerne til, at HACCP kan fejle, og de mest almindelige BRCGS-afvigelser relateret til HACCP
  • Gennemføre de forberedende faser til udvikling af HACCP-planen
  • Udføre en risikoanalyse, fastlægge CCP'er og udvikle en HACCP-plan med overvågning
  • Udarbejde korrigerende handlinger og verifikationsaktiviteter.

Målgruppe

Drifts-, kvalitets- og teknisk personale/medlemmer af fødevaresikkerhedsledelsen, der implementerer HACCP- eller fødevaresikkerhedsplaner og BRCGS-fagfolk.


Kurset er et kursus for DNV’s egne eksperter med mulighed for deltagelse af kunder og andre interesserede.

Interne kurser for din virksomhed

Kontakt os