Kvalitetsleder

kompetence givende kvalitetslederuddannelse

Louise Schøsler Eriksen 

Kamstrup A/S - Health and Safety Manager

”Kvalitetslederuddannelsen har for mig været et vendepunkt fagligt og professionelt. Uddannelsen har sat mig i stand til at have overblik over og kendskab til alle elementer, der indgår i kvalitetsledelse. Jeg har fået nogle rigtig gode værktøjer, som kan bruges meget bredt. Da jeg tog uddannelsen arbejdede jeg med leverandørkvalitet. Sidenhen har jeg fået ny stilling som Health & Safety Manager, og også her drager jeg stor fordel af læringen i Kvalitetslederuddannelsen. Uddannelsen og underviserne har et meget højt fagligt niveau, og jeg giver den mine bedste anbefalinger."

Stig Andersen

Louis Poulsen - Quality & Environment Manager

”Kvalitetslederuddannelsen gav mig et kompetenceløft og inspiration til at forbedre og udbygge vores Business Management System. Og et netværk af ligesindede jeg kan bruge til sparring i hverdagen.”

Per Svendsen 

Sydfyns Elforsyning – Teknisk chef el 

”Anbefalelsesværdig uddannelse - selv efter 20 år med standarder, blev jeg meget inspireret i et veltilrettelagt uddannelsesforløb. Ud over værdi- og kompetencegivende elementer, så er netværket en fantastisk sidegevinst.”

Kim Christiansen 

Kvalitetsleder Brand - Falcks Brandtjeneste DK 

”Super veltilrettelagt uddannelse med erfarne og kompetente undervisere, som har givet inspiration og kompetencer til at løfte vores ledelsessystem i en mere værdiskabende retning. Netværket giver en fantastisk mulighed for løbende inspiration, udvikling og sparring.”

Bethina Als Saabye Larsen 

Produktionschef – Arm-Tec Division ApS 

”Kvalitetslederuddannelsen ved DNV har for mig åbnet øjnene for, hvilket godt ledelsesværktøj et ledelsessystem er. Det kan virkelig bruges til at styre virksomheden ud fra et helt andet perspektiv, der er så meget mere end KPI’er, afvigelsesregistreringer og korrigerende handlinger.”