Dit udbytte 

Uddannelsen har fokus på både metode og værktøjer, og går i dybden med emner som ledelsessystemer, leadership og strategisk eksekvering, Risk Management og Assessment, audit og bæredygtighed, forandringsstrategier, adfærdsdesign, kommunikation og personligt lederskab.
Den intensive kvalitetslederuddannelse klæder dig på til at håndtere alle kvalitetslederens udfordringer. Med denne uddannelse styrker du dine kompetencer som kvalitetsleder, du bliver i stand til at skabe og påvise resultater gennem ledelsessystemer og du får mulighed for at styrke din markedsværdi som kvalitetsleder med et eksamensbevis, der dokumenterer dine kompetencer.

Din virksomheds udbytte 

Din virksomhed får gavn af, at du uddannes til en professionel kvalitetsleder, der vil kunne arbejde endnu mere struktureret, målrettet og resultatorienteret inden for relevante områder. Dine evner skærpes nemlig til gavn for virksomheden ved, at du i løbet af uddannelsen skal løse opgaver, hvor situationerne vil være udtænkt sådan, at de ligner konkrete udfordringer og eksempler fra din virksomheds dagligdag. Den erfaring, du opnår ved at løse opgaverne, kan altså efter endt uddannelse overføres direkte til din hverdag som kvalitetsleder til gavn for både dig og din virksomhed. Som eksamineret kvalitetsleder står du og din virksomhed stærkere, og du bliver i stand til at skabe og påvise resultater – også på bundlinjen.

Uddannelsen er for; 

Uddannelsen er relevant for ansatte i alle slags virksomheder i både den private og offentlige sektor.
  • Nyudnævnte kvalitetschefer eller kvalitetschefer med flere års erfaring, som har brug for ny inspiration og dokumentation for deres viden 
  • Systemansvarlige, kvalitetskoordinatorer og/eller interne auditorer 
  • Produktionsansvarlige, fabrikschefer og andre med ansvar for tilvejebringelse af produkter og serviceydelser
  • Konsulenter 
  • Ledige akademikere, som ønsker opkvalificering, eller andre, der ønsker kompetencer inden for arbejdet med kvalitet og ledelsessystemer
Maelgruppe kvalitetslederuddannelsen