DNV Danmark

Kåre Appel Weng

Kåre Appel Weng har mere end 12 års erfaring fra certificeringsbranchen med ledelsessystemer, kurser, undervisning og certificeringsforløb for kunder i både Danmark og globalt. Han arbejder blandt andet sammen med topledelser om at skabe værdi med ledelsessystemer og audit, og så har han været underviser på omkring 100 kurser, workshops og foredrag om ledelsessystemer og audit. Kåre er i 2021 tilbage som kursusleder på Kvalitetslederuddannelsen, som han også var med til at udvikle, da den blev lanceret for snart 10 år siden. Kåre er cand.mag. i organisationskommunikation og ledelse fra Aalborg Universitet i 2005.

Kåre Appel Weng

Henrik Bjørnstrup

Henrik Bjørnstrup har mere end 25 års erfaring som kvalitetschef, auditor og underviser. Har praktisk erfaring med at udvikle, implementere og fastholde ledelsessystemer og har solid erfaring med at hjælpe organisationer med at opbygge ledelsessystemer med fokus på mindst muligt bureaukrati. Henrik sætter en ære i at få teori til at give mening for praktikere, og er særligt optaget af begreberne: Nudging, tillidsbaseret styring, social kapital og psykologisk tryghed og hvordan de omsættes i praksis.

Arbejder desuden med ledelses- og organisationsudvikling i private og offentlige organisationer, og har international erfaring med miljøprojekter i bl.a. Ukraine, Bulgarien, Serbien, Thailand og Borneo.

Henrik har dertil solid erfaring som underviser og kursusleder, og har en lang række kurser bag sig inden for bl.a. ledelsessystemer, audit og organisationsudvikling.

Henrik er uddannet ingeniør og organisationspsykolog. Er i øvrigt IRCA-certificeret Lead Auditor siden 1996.

Henrik Bjørnstrup

Nete Allsopp

Nete Allsopp har mere end 15 års erfaring som ansvarlig for ledelsessystemet og intern audit i flere store og mellemstore danske virksomheder. Nete har således gennem sine tidligere ansættelser og sin nuværende stilling som ledende auditor i DNV opnået solid erfaring med både kvalitetsledelses-, miljø- og arbejdsmiljøledelsessystemer. Herudover har Nete mange års erfaring med både strategisk og operationel risikoledelse, særligt inden for fødevaresektoren og medicinsk udstyr, og underviser desuden i en række af DNV’s kurser om Risk Management i ledelsessystemet og metoder til effektiv risikostyring med udgangspunkt i bl.a. DFMEA og PFMEA.

Nete er uddannet Ingeniør og International Project Manager. Er i øvrigt IRCA-certificeret Lead Auditor.

Nete Allsopp

Peter Nygaard

Peter Nygaard har mere end 25 års erfaring som management konsulent, kvalitetschef, administrerende direktør og underviser. Har praktisk erfaring med at udvikle og implementere ledelsessystemer, og har solid erfaring med at hjælpe organisationer med at implementere ledelsessystemer, der skaber værdi og ”lever” i organisationen.

Peter har herudover mange års erfaring med ledelse og implementering og eksekvering af virksomhedsstrategier bl.a. fra sin stilling som administrerende direktør i DS Certificering i perioden 2001-2009.

Peter har dertil solid erfaring som underviser og kursusleder med en lang række kurser bag sig inden for bl.a. ledelsessystemer, strategieksekvering, innovation og kommunikation. Peter har været en del af underviserholdet på Kvalitetslederuddannelsen siden uddannelsens start i 2012.

Peter er uddannet cand.polit.

Peter Nygaard