Kåre Appel Weng

Kåre Appel Weng har mere end 12 års erfaring fra certificeringsbranchen med ledelsessystemer, kurser, undervisning og certificeringsforløb for kunder i både Danmark og globalt. Han arbejder blandt andet sammen med topledelser om at skabe værdi med ledelsessystemer og audit, og så har han været underviser på omkring 100 kurser, workshops og foredrag om ledelsessystemer og audit. Kåre er i 2021 tilbage som kursusleder på Kvalitetslederuddannelsen, som han også var med til at udvikle, da den blev lanceret for snart 10 år siden. Kåre er cand.mag. i organisationskommunikation og ledelse fra Aalborg Universitet i 2005.

Kåre Appel Weng

Peter Nygaard

Peter Nygaard har mere end 25 års erfaring som management konsulent, kvalitetschef, administrerende direktør og underviser. Har praktisk erfaring med at udvikle og implementere ledelsessystemer, og har solid erfaring med at hjælpe organisationer med at implementere ledelsessystemer, der skaber værdi og ”lever” i organisationen.

Peter har herudover mange års erfaring med ledelse og implementering og eksekvering af virksomhedsstrategier bl.a. fra sin stilling som administrerende direktør i DS Certificering i perioden 2001-2009.

Peter har dertil solid erfaring som underviser og kursusleder med en lang række kurser bag sig inden for bl.a. ledelsessystemer, strategieksekvering, innovation og kommunikation. Peter har været en del af underviserholdet på Kvalitetslederuddannelsen siden uddannelsens start i 2012.

Peter er uddannet cand.polit.

Peter Nygaard

Diana Görlitz

Diana har mere end 10 års erfaring med informationssikkerhed og implementering af IT-løsninger. I sin stilling som Lead Auditor i DNV auditerer Diana ledelsessystemer for informationssikkerhed for en bred vifte af private og offentlige virksomheder.

Gennem de seneste 10 år har Diana understøttet IT, digitalisering og informationssikkerhed i både styrelser, kommuner, regioner og private virksomheder. Diana blev certificeret ISO 27001 lead auditor i 2017, og startede sit auditorvirke med at sikre sundhedsdata og implementere forsknings-IT-løsninger i Region Hovedstaden. I Devoteam Digital arbejdede Diana på flere projekter bl.a. med at hjælpe Sundhedsdatastyrelsen og Københavns Kommune med at bliver GDPR-klar.

Diana har undervist i mange forskellige sammenhænge siden 2002. Diana er idékvinden bag informationssikkerhedslederuddannelsen, og glæder sig meget til at møde jer.

Diana Görlitz

Helle Lorentzen

Helle Lorentzen har mere end 25 års erfaring som management konsulent, kvalitetschef og underviser. Den solide erfaring som kvalitetschef er erhvervet fra flere organisationer, hvor hun har haft ansvaret for såvel daglig drift som løbende udvikling af kvalitetsfunktionen. Med praktisk erfaring fra flere virksomheders ledergruppe omfatter ledelseserfaringen både direkte ledelse og ledelse igennem andre.

Helle er ligeledes en meget erfaren sparringspartner for flere virksomheder i hele processen fra tanke til implementering af et værdiskabende ledelsessystem. Opgaverne har ligeledes omfattet undervisning og udvikling af undervisningsmateriale.

Helle er uddannet civilingeniør.

Helle Lorentzen

Kristian Lei Kaltoft

Kristian Lei Kaltoft har mere end 13 års praktisk erfaring med at opbygge, drive og optimere certificerede ledelsessystemer. Kristian har bred praktisk erfaring med kvalitetsledelse, som primært stammer fra de forskellige funktioner han har haft i relation til opbygning og anvendelse af ledelsessystemer bl.a. som intern auditor, kvalitetsleder, chefkonsulent og systemansvarlig i Aarhus Kommune.

Kristian Lei Kaltoft har i hele karrieren, som omfatter både den offentlig og private sektor, haft fokus på at strømline arbejdsprocesser for at indfri kunders og borgeres krav og forventninger på den mest effektive og korrekte måde. Der vil i undervisningen blive inddraget erfaringer fra Aarhus Kommune samt trukket på Kristians erfaringer fra guldefterforskning på Grønland og som miljørådgiver i NIRAS med ansvar for en større pulje af forureningsundersøgelser og forureningsoprensninger. Endvidere vil Kristians erfaringer fra udvikling og implementering af et prisbelønnet brugerorienteret IT-system (FlytJord.dk), indgå i undervisningen.

Kristian Lei Kaltoft er desuden medlem af bestyrelsen af Dansk Forening for Kvalitet og med til at arrangere og afvikle konferencer om kvalitetsledelse. Kristian har bred erfaring med at undervise, holde oplæg og facilitere workshops.

Kristian er uddannet geolog fra Aarhus Universitet og arbejder som Chefkonsulent i Aarhus Kommune (Teknik og Miljø).

Kristian Lei Kaltoft