Skip to content

Velkommen til DNV's APQP4Wind Academy

Mål og forbedr din kvalitetssikringsproces for den globale vindindustri med APQP4Wind Assessment Tool.

Hvad er APQP4Wind Assessment Tool?

Formålet med evalueringsværktøjet er at modne og tilpasse vindindustrien yderligere ved at støtte virksomheder i hele forsyningskæden i at vurdere deres nuværende modenhedsniveau og mulige områder med forbedringspotentiale i forhold til APQP4Wind-metodologien.

Selvevaluering giver virksomheder mulighed for nemt at vurdere deres eget modenhedsniveau ved at hjælpe dem med at måle deres tilgang til og implementering af APQP4Wind-metodologien. Desuden giver den dem mulighed for at planlægge udvikling og foretage forbedringer for at nå et højere modenhedsniveau og overholdelse af APQP4Wind-metoden.

Virksomheder, der overholder APQP4Wind, oplever en højere grad af konsistens og pålidelighed i deres produkter, et fald i de omkostninger, der er forbundet med dårlig kvalitet, og et mere problemfrit samarbejde med deres kunder.

Med vurderingsværktøjet kan du identificere din virksomheds grad af tilpasning til APQP4Wind og handle på dine forbedringsområder for at øge produktpålidelighed, sænke omkostningerne ved dårlig kvalitet og opfylde dine kunders krav.

Køb vurderingsværktøjet

APQP4Wind Assessment Tool kan købes ved at kontakte APQP4Wind-sekretariatet på contact@apqp4wind.org.

Pris:

  • 1.400 EUR for virksomheder uden et firmamedlemskab
  • 700 EUR for virksomheder med et firmamedlemskab (50 % rabat)

Vil du vide mere?

Hvis du er nysgerrig efter at få mere at vide om vores APQP4Wind Assessment Tool, så kontakt os venligst her og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kompetenceopbygning

For at hjælpe virksomhederne med at få en forståelse for vurderingsværktøjet og for, hvordan de kan bruge det effektivt, understøttes vurderingsværktøjet af et onlinekursus, der hjælper virksomhederne med at anvende værktøjet. Besøg Assessment Tool Training for at få mere at vide.

 

Søger du efter uddannelse?

DNV er godkendt af APQP4Wind som global udbyder af kurser for at implementere de nye kvalitetsstandarder. Se vores datoer for kurser.

 

APQP4Wind Manual Version 1.2

Bestil dit eksemplar af APQP4Wind Manual Version 1.2 i papirudgave eller som e-bog.

 

Certificering af vedvarende energi

DNV leverer uafhængige akkrediterede certificeringstjenester til industrien for vedvarende energi.