DNV Danmark

Revision af merværdi og digital rejse

Det er vigtigt at finde det rigtige certificeringsorgan. Med DNV får du en dedikeret partner med et betroet brand, der er forpligtet til at levere værdiauditering, praktisk anvendelig uddannelse og en digital kundeoplevelse.

Intelligence and business analytics with key performance indicators dashboard concept

Kontakt os for yderligere information

Kåre Weng

Kåre Weng

Sales Manager

Vores vigtigste aktiv er vores fagfolk. Uanset om de er en del af dit revisionsteam eller trækker på deres viden og erfaring til at udvikle proprietære revisionsmetoder eller digitale værktøjer, bestræber vi os på at støtte dig i alle faser af certificeringsrejsen.

Self-assessment suite

Vores selvvurderingspakke, der dækker de mest almindeligt anvendte standarder, giver dig mulighed for at teste, hvor godt du kender en specifik standard, og vurdere, om dit ledelsessystem er klar til brug. Den scorede vurdering afslører, hvor der kan være huller, og hvor der er behov for forbedringer. Opret en baseline og benchmark forskellige steder internt. Eller sæt kvantitative mål for et specifikt område, og mål regelmæssigt de fremskridt, der gøres. Uanset dit behov giver selvevalueringen detaljeret indsigt i din forståelse eller præstation og grad af kontrol.

Boost My Audit

Fokuser dine audits og forbedringsindsatser for at udvikle højtydende ledelsessystemer, der understøtter dine forretningsmål. Vores digitale værktøj Boost My Audit giver dig mulighed for at koncentrere dig om de kritiske områder, der er vigtigst for din virksomhed. Gennemse de mest almindelige fokusområder efter standard, virksomhedsrisiko eller forretningsproces. Filtrer efter branche for at identificere de områder, der er mest relevante for din virksomhed. De vedlagte tjeklister vejleder din interne revisionsproces og hjælper dig med at forberede dig på eventuelle eksterne revisioner af DNV fra tredjepart.

Metode til Risk Based Certification™

Organizations today are always scrutinized and asked to demonstrate performance of their own operations and beyond. We apply best-practice auditing techniques, remote and virtual delivery methods, using our proprietary Risk Based Certification® methodology. Our risk-based approach helps you improve your management system’s ability to support your business goals. By you selecting key focus areas before the audit, we can measure performance against selected standard(s) while also checking how well your management system supports the areas critical to your business success.

eAdvantage

Vores applikation, som giver et komplet overblik over auditaktiviteter, så du kan styre din certificeringsproces fra ende til anden. Få omfattende auditoplysninger for alle certificerede steder, øjeblikkelig adgang til projektstatus, spor og luk alle auditresultater. Du kan tilpasse dashboardet, sammenligne sites og dele visninger til fremhæve det, der betyder mest.

Blockchain-certifikater

Alle ledelsessystem- og produktcertifikater udstedt af DNV er mærket med et unikt digitalt ID og opbevares sikkert i blockchainen. Det gør vi for at hjælpe kunderne med at mindske forfalskede certifikater og give dine interessenter troværdig gennemsigtighed. Enhver kan kontrollere dets gyldighed og seneste status ved at scanne certifikatets QR-kode eller søge på vores offentlige websted.

eCertMark

Denne app er en fuld selvbetjeningsløsning, hvor kunderne kan administrere deres gældende certificeringsmærker. Med øjeblikkelig adgang til mærker kan du administrere og downloade mærker til digital og trykt brug. Vejledningsdokumenterne hjælper dig med at anvende og bruge mærkerne i overensstemmelse med certificeringsreglerne.

Lumina™

Vores proprietære business intelligence-benchmarkingværktøj, der forvandler kundens revisionsdata til muligheder. Appen giver kunderne indsigt fra vores løbende analyse af data om ledelsessystemets ydeevne fra tusindvis af certificerede virksomheder. Gennemse statistikker på højt niveau om fejl for en given ledelsessystemstandard og få adgang til benchmark-analyser i forhold til branchekollegaer og de bedst præsterende virksomheder. Lumina omfatter også intern benchmarking, trendanalyse og fremmer detaljeret planlægning af forbedringsvejen.

Alle vores digitale værktøjer er tilgængelige fra Veracity, vores kundeportal. Kunderne kan nemt få adgang til deres applikationer med et enkelt login Ved at give øjeblikkelig adgang til dine aktiver og mere viden arbejder vi på at tilføre værdi til hver audit og din certificeringsrejse.

Kontakt os for yderligere information

Kåre Weng

Kåre Weng

Sales Manager