Boost My Audit

Meetings with colleagues and clients in the office

Kontakt os for yderligere information

Behov for mere information?

Ja tak

Et effektivt ledelsessystem understøtter effektivt dine forretningsmål. DNV's digitale værktøj Boost My Audit giver dig mulighed for at koncentrere dig om de områder, der betyder mest for din virksomhed.

Hvordan fungerer det?

Boost My Audit dækker mere end 200 fokusområder, der afspejler en blanding af de områder, der oftest vælges af vores kunder, hvor der er en tendens til at forekomme afvigelser, og vores auditorers erfaring. Alle DNV's 80.000 kunder opfordres til at vælge specifikke fokusområder før hver audit, hvilket giver DNV mulighed for at vurdere, hvor godt ledelsessystemet klarer sig inden for de valgte fokusområder og i forhold til kravene i standarden. Alle data indsamles, analyseres og deles for at hjælpe dig med at forbedre dig på de rigtige steder.

Gennemse de kritiske fokusområder pr. standard, virksomhedsrisiko eller forretningsproces. Filtrer på din branche for at identificere fokusområder, der er specifikke for dig din virksomhed. Relaterede tjeklister vejleder dine interne audit processer eller hjælper dig med at forberede dig på eventuelle eksterne audits fra tredjepart.

Forbedre dit ledelsessystem løbende

Ved at få indsigt i de fokusområder, der kan udgøre den største risiko for dine aktiviteter, kan du udnytte muligheden for at forstå præstationerne og styrke forbedringsindsatsen.

Boost My Audit hjælper dig med at:

  • Identificere fokusområder, der er særligt relevante for din branche eller virksomhedstype;
  • Bruge de udarbejdede tjeklister til at styre din interne audit indsats på en struktureret måde;
  • forberede dig på eksterne certificeringsaudit fra tredjepart.

En samlet rejse

Det digitale værktøj Boost My Audit er en del af vores pakke af digitale værktøjer, der er udviklet for at give vores kunder merværdi ved certificering. Fra de første kurser og gennem hele certificeringsrejsen arbejder vi på at hjælpe dig med at forberede dig til din første audit og løbende forbedre dit ledelsessystem derefter. Hos os får du altid et samlet overblik fra vores tekniske eksperter, risikobaserede tilgang og digitale værktøjer.

Kontakt os for yderligere information

Behov for mere information?

Ja tak