Skip to content

Bliv belønnet for at styrke dine kompetencer

Book dit næste kursus inden 30. november 2016 og få 15 % rabat på kursusprisen.


Kære kunde 

Vi er blevet opmærksomme på, at udlodning af gavekort til kunder og andre eksterne er forbundet med indberetningspligt til SKAT. Da vi naturligvis ønsker, at du som kunde skal have fordel af at tilmelde dig et kursus hos DNV GL, har vi derfor besluttet at ændre kampagnen, således at gevinsten for dig i stedet består i en klækkelig rabat på 15% på kursusprisen. Denne rabat gælder de samme kurser som den oprindelige kampagne og kører ligeledes indtil 30. november 2016. 

Vi beklager denne lille ændring.


Intet står stille. Heller ikke arbejdet med virksomhedens ledelsessystem. Vil du styrke dine kompetencer og skabe effektive resultater i arbejdet med ledelsessystemer og audit, tilbyder vi i efteråret en lang række kurser, der kan flytte din udvikling i den rigtige retning, hvad enten du er garvet eller ny i arbejdet med ledelsessystemer.

Se et udvalg af de kurser, du kan tilmelde dig herunder eller bliv inspireret i vores kursuskalender og book dit næste kursus senest 30. november, så får du 15% rabat på kursusprisen og deltager samtidig i lodtrækningen om et valgfrit kursus af 1 dags varighed i 2017.  

Tilmeld dig fx:

Du kan læse mere om betingelserne for konkurrencen herunder.

Fordele og retningslinjer

  • Når du tilmelder dig et af efterårets kurser, får du 15% rabat på kursusprisen. Skriv blot ”rabatkampagne” ved tilmelding.
  • Tipper du en ven, får vedkommende selvfølgelig ligeledes 15% i rabat
  • Kampagnen kører fra 10. september til 30. november 2016, og er gældende for kurser, der afholdes frem til 31. december 2016
  • Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger indkommet i perioden 10. september til 30. november om en plads på et valgfrit kursus af 1 dags varighed i 2017 (værdi kr. 5.200). Lodtrækningen finder sted 5. december og vinderen får direkte besked.

Følgende kurser er IKKE en del af kampagnen: 

  • Den nye ISO 9001:2015 – opgradering, forståelse og fortolkning, 
  • Den nye ISO 14001:2015 – opgradering, forståelse og fortolkning og 
  • Kvalitetslederuddannelsen. 

Kampagnen gælder alle øvrige kurser, der afholdes fra 10. september til 31. december.