Skip to content

Knowledge for action

Vores uddannelsesmetodologi

Uddannelse forbereder dig på det arbejde, der skal udføres. Hvad nu, hvis du kunne lære direkte af andre, der har samme udfordringer som dig? I DNV gør vi erfaringerne fra vores 70.000 kunder verden over til en del af hver eneste uddannelse.

I et kreativt læringsmiljø er vores undervisere auditorer, som gør bedste praksis og tendenser fra området håndgribelige og relevante for din kontekst. Ved at trække på deres egen erfaring, brancheekspertise og omfattende analyser af alle vores auditdata giver vi en unik indsigt i de udfordringer og muligheder for forbedringer, som dine branchefæller oplever. At vide, hvad der virkelig sker i virksomheder som din virksomhed, er det, som vi mener, skaber viden til handling.

Vi tager udgangspunkt i viden og erfaring fra daglig interaktion med tusindvis af certificerede kunder verden over. Vi trækker på vores auditorers erfaring, brancheekspertise og omfattende analyser af auditdata og deler de erfaringer, vi har gjort fra dine branchefæller.

Vores uddannelsesmetodologi er udviklet til at dele den nødvendige viden og erfaring fra området i en kreativ og dynamisk læringsoplevelse. Efter uddannelsen vil du vide mere om, hvad du skal prioritere for at gennemgå og forbedre din virksomheds ledelsessystem. Med læring fra sammenlignelige virksomheder i frisk erindring kan du fokusere på de områder, der er af afgørende betydning for din virksomhed, og etablere et mere effektivt internt revisionsprogram.

Hvis du er konsulent, vil du være bedre i stand til at støtte virksomheder i deres certificeringsrejse. Ved at kende til almindelige faldgruber i branchen, typiske afvigelser og hvordan man mest effektivt afhjælper dem, har du indsigt, som giver dig mulighed for at træffe gode beslutninger.

Lær direkte fra dine jævnaldrende

Vores undervisere har omfattende erfaring som revisor og brancheekspertise fra mange års arbejde med virksomheder som din virksomhed. Vi kombinerer deres personlige kompetencer og erfaring fra marken med avanceret analyse af millioner af revisionsresultater fra 70.000 kunder verden over. Dette giver os mulighed for at gå ud over teorien og dele faktuel indsigt. De data, der præsenteres i hver træning, giver et unikt billede af de udfordringer og forbedringsmuligheder, som dine kolleger oplever.

En kreativ læringsoplevelse

Vi tror på et uddannelsesmiljø, hvor deltagerne lærer aktivt i stedet for blot at lytte. Alle vores undervisere er auditorer, men ikke alle auditorer er undervisere. Vores udvalgte team af trænere er specialiseret i pædagogiske og bedste praksisbaserede læringsmetoder. I erkendelse af at hvert enkelt individ lærer på en anden måde, udvikler vi et dynamisk og kreativt læringsmiljø, der passer til hver enkelt deltager.

Relevant for din virksomhed og sektor

Jo bedre læringsoplevelsen er forbundet med virksomhedens kontekst, jo bedre vil det lykkes dig at omsætte viden til handling. Du vil få en unik indsigt gennem vores auditorers erfaringer og analyser af andre virksomheders ledelsessystempræstationer. De data, der leveres, har forbindelse til teorien, men er relevante for din kontekst. Det giver indsigt i tendenser og benchmarks inden for din branche. Du lærer, hvor dine kolleger typisk ser risici, hvilket hurtigt kan omsættes til at hjælpe din virksomhed med at håndtere de samme risici og opdage muligheder.

Dataene leveres via DNV's benchmarking-værktøj Lumina™. Virksomheder, der er certificeret af DNV, har adgang til Lumina-dashboards og brancherapporter for at få yderligere forståelse. De kan foretage øjeblikkelige deep-dives i dataene og yderligere benchmarking af deres egen præstation. Lumina hjælper dig med at omdanne data til indsigt og giver dig selvtillid til at træffe de rigtige beslutninger.


Gå tilbage til hovedsiden: Knowledge for action.

Er du usikker på, hvilken uddannelse du har brug for?

Kontakt os