Skip to content

Alt om de nye ISO standarder

Vi har gjort det let for dig, at blive klar til de nye ISO standarder. Det er vigtigt, at I er forberedt på konverteringen, da kravene i standarderne ændrer sig væsentligt på flere områder. Vi har samlet al den viden du skal bruge for at være klar til konverteringen her på vores hjemmeside,

Hvad skal du gøre

Inden næste audit er det vigtigt, at du får et overblik over, hvilke ændringer der er nødvendige i jeres ledelsessystem så vi sammen kan planlægge konverteringen. Ved konverteringen gennemføres et mindre audit, der sikrer, at jeres system er opdateret med de nye krav, og efterfølgende udstedes et opdateret certifikat. 

Konverteringen kan ske på et hvilket som helst tidspunkt, men det mest fordelagtige for jer, er at gennemføre konverteringen i forbindelse med et i forvejen planlagt opfølgningsaudit eller recertificering. Omfanget af konverteringen er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, og skal derfor planlægges i god tid med os, så vi sikrer ressourcerne, da mange virksomheder forventes at konvertere samtidigt.

Mere information ISO (2015) standarderne

  Download vores guide til ISO 9001

Download vores guide til ISO 9001

Har du spørgsmål angående de nye ISO standarder?

Kontakt os