Skip to content

Alt om de nye ISO standarder

Kurser og arrangementer om de nye ISO standarder

​​Få al nødvendig information om de nye ISO 9001 / 14001 & OHSAS 18001/ISO 45001 standarder et sted. Se vores udbud af arrangementer og kurser i de nye standarder nedenfor.

Hav de rette kompetencer til de nye ISO standarder

Den 15. september 2015 udkom de nye udgaver af ISO 9001 og ISO 14001, og i slutningen af 2017 forventes den endelige udgave af ISO 45001 – den nye udgave af OHSAS 18001 for arbejdsmiljøledelse. De nye udgaver indvarsler et skift i det mind-set man bør have, når man laver et ledelsessystem. Kort sagt betyder ændringerne, at man gør op med det dogme, der ofte følger mange ISO-ledelsessystemer: Hvis det ikke kan dokumenteres, så findes det ikke. I fremtiden handler ledelsessystemer i mindre grad om dokumentation, men om at have den rigtige praksis og nå de rigtige strategiske mål. I DNV har vi udviklet en række kurser og arrangementer, som alle har til formål at give dig et godt overblik over ændringerne og det nye mind-set i standarderne.

Opgrader dine kompetencer i god tid

De nye ISO-standarder stiller krav på mange niveauer i virksomheden. Vi anbefaler, at du bruger 2017 til at planlægge de ændringer, du skal foretage og opgradere dine kompetencer med et kursus. Her på siden kan du orientere dig om mulighederne for kompetenceopbygning i de nye standarder.

Vi har også et stort udvalg af kurser, hvor vi målrettet de nye ISO standarder anbefaler følgende:

Mere information ISO (2015) standarderne

  Download vores guide til ISO 9001

Download vores guide til ISO 9001

Interne kurser for din virksomhed

Kontakt os