Hvordan kan vi hjælpe?

ISO 2015 revisione - Come possiamo aiutarti

DNV GL kan hjælpe dig med en række services i overgangsperioden til de nye ISO standarder. Leveret til dig fra det lokale personale, du allerede kender:

  • Viden: Gennem guides, seminarer, webinars og e-learnings, kan du lærer om de reviderede udgivelser, og få et grundlæggende overblik over indholdet og centrale ændringer i standarderne, overgangsprocessen etc.
  • Åbne/Firmatilpassede kurser: Formålet med vores kurser er, at give en dybere indsigt i ændringerne, og klæde dig på til at tage de nødvendige skridt i forhold til at konvertere til de nye ISO standarder. 
  • Workshop med virksomhedens ledelse og / eller andre nøglemedarbejdere:
    Formålet er at opbygge en viden og forståelse af ændringerne, og hvorledes disse påvirker jeres eksisterende ledelsessystem(er). Fokuset på workshoppen skræddersys naturligvis til dine behov.
  • GAP-analyse: Få en vurdering af dit ledelsessystem i forhold til kravene i den nye standard, således du kan få identificeret de fejl og mangler, der skal udbedres. Dette vil give dig nyttige input om din parathed, og din fremtidige proces til at overholde de nye standarder. Detaljeringsgraden af en sådan GAP-analyse kan skræddersys til dine behov.

Vores Next Generation Risk Based CertificationTM er allerede blevet opdateret til, at omfatte den nye tilgang fra ISO, for at dække de almindelige krav i en audit, hvilket tager et bredere syn på de mest kritiske risici for din virksomhed. 

Dette gør dig bedre rustet til at opfylde de nye krav, og samtidigt få mest muligt ud af dit ledelsessystem og forbedre de fokusområder, der har størst betydning for virksomhedens langsigtede succes.

Kontakt DNV GL og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med, at konvertere til de nye ISO standarder.

Mere information ISO (2015) standarderne

Download vores guide til ISO 9001

10 ting du skal vide om de nye ISO standarder

Læs vores serie på 10 blogs som opdaterer dig på de nye ISO standarder

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os