Inspektioner - Spot på de ømme punkter

Med et inspektionsforløb får du styr på sikkerheden og kvaliteten i din forretning. Vi inspicerer, noterer og analyserer os frem til de ømme punkter - og viser dig, hvor du kan sætte effektivt ind for at forbedre dine kunders tilfredshed.

Vi hjælper typisk kæder og ofte de, der er i berøring med fødevarer. Og vi har også solid erfaring med at hjælpe andre typer kæder med at skabe en mere veldrevet forretning. Uanset branche er målet at se, hvordan I håndterer tingene i dag - og levere en klar plan for, hvordan I kan gøre det bedre fremover. Sikkerheden er naturligvis i centrum, og vores dygtige medarbejdere i Kompetence- og ressourcecenteret har også et skarpt blik for, hvordan I booster kvaliteten.  

Der er som bekendt kamp om kunderne, så der er ikke råd til ærgerlige fejl. Særligt ikke de, der nemt kunne være undgået med den rette indsigt. Vi leverer en Executive Management Plan, som I har brug for i ledelsen til at håndtere sikkerheden og arbejde effektivt. 

Du er meget velkommen til at give os et kald på 39 48 45 00 og høre mere om, hvad du kan få ud af et skræddersyet inspektionsforløb. 

Alle inspektionsforløb tilrettelægges naturligvis i tæt samarbejde med dig som kunde og i respekt for jeres eksisterende rutiner og systemer.

Mere information

  DNV GL Food & Inspektioner

DNV GL Food & Inspektioner

Se vores film fra FoodTech16

  Kurser & Arrangementer | Fødevaresikkerhed

Kurser & Arrangementer | Fødevaresikkerhed

  Services | Fødevaresikkerhed

Services | Fødevaresikkerhed

Se vores mange services inden for fødevaresikkerhed