Skip to content

5 takeaways fra DNV GL's netværksgrupper

Et godt netværk skal være mere end en fridag og lækker frokostbuffet på et hotel med udsigt over vandet. I DNV GL tager vi vidensdeling og kompetenceopbygning seriøst, og har opbygget nogle stærke netværk, som vores medlemmer kan bruge og drage stor nytte af i deres hverdag.

Nedenfor får du 5 takeaways, som du får ud af at være med i DNV GL’s netværk: 

 1. Problemløsning via sparring
  Vores netværksgrupper er præget af åbenhed og tillid, hvilket er en forudsætning for, at netværket kan bidrage til hjælp og sparring i forhold til konkrete problemstillinger. I netværket får du klarhed og opbakning til, hvordan en problemstilling kan løses, og du får gode råd og sparring til selve håndteringen. Det er et fortroligt forum, hvor du får følelsen af ikke at være alene om de problemstillinger, du møder i din hverdag. 

 2. Kvalitetssikring 
  Vores netværksgrupper er præget af høj faglighed og er derfor et godt sted at diskutere nye krav og hvad der rør sig i markedet og branchen. I netværket kan du kvalitetssikre din arbejdsindsats, bevare ”helikopterperspektivet” og reflektere over arbejdsgange. Ved at dele erfaringer og diskutere, hvordan du lever op til og tackler fx. nye krav og udfordringer, har du altså mulighed for at kvalitetsteste, løfte og sikre din arbejdsindsats. 

 3. Inspiration
  Vi kender alle til situationer, hvor vi føler os fastlåst i en opgave, og hvor vi behøver nye indfaldsvinkler og inspiration til at komme videre. I netværket kan du hente hjælp til netop det. En vigtig fordel ved at være en del af et netværk er, at du får indsigt i andres måde at arbejde på. Du har mulighed for at få andres synsvinkler på komplekse problemstillinger eller hvordan andre håndterer samme arbejdsopgave, som du søger at løse. Netværket giver dig ganske enkelt inspiration, nye vinkler og idéer til, hvordan du kommer i mål og lykkes med den pågældende opgave. 

 4. Nye eksterne relationer
  Medlemmerne i vores netværksgrupper kommer fra forskellige industrier, har forskellige stillingsbetegnelser og erfaringer. Du kan lære en masse af at være sammen med folk, du normalt ikke er i et fællesskab med, og fælles for alle medlemmer er, at de brænder for netop det emne, som netværksgruppen omhandler. Et medlemskab er derfor en oplagt mulighed for, at du kan udvide din faglige horisont, og pleje dine karriereinteresser samtidig med, at du får alle de personlige fordele ved at udvide dit faglige netværk. 

 5. Spar tid og penge
  Du optimerer din tid og dine ressourcer ved at lære af andres erfaringer med lignende udfordringer og projekter. Et netværk er en genvej til trykprøvede løsninger, og du sparer dig selv og din virksomhed for konsulenttimer og dyre fejlbeslutninger.

Kort sagt styrker DNV GL’s professionelle netværk både dig og din virksomhed. Det er her du præsenteres for uvurderlig og oftest dyrekøbte erfaringer, som både du og din virksomhed kan drage nytte af. Se mere om vores netværk på www.dnvgl.dk/netværk

Se vores netværksgrupper her

  DNV GL's netværksgrupper

DNV GL's netværksgrupper

Klik her