Skip to content

Barbara Frencia valgt som næstforkvinde for IIOC

Den uafhængige internationale organisation for certificering (IIOC) er et handelsorgan for de vigtigste internationale certificeringsorganer.

IIOC's administrerende direktør Marcus Long er glad for at kunne udnævne Barbara Frencia, CEO for Business Assurance i DNV, som næstforkvinde og udpeget forkvinde for IIOC.

"Jeg er glad for, at Barbara påtager sig rollen som næstforkvinde, hvilket fører til, at hun kan overtage rollen som IIOC-forkvinde i 2024. Barbara har været en fantastisk tilføjelse til IIOC's bestyrelse, siden hun kom med i 2021, og hun vil fortsat bidrage til de nøgleprioriteter, som IIOC vil arbejde med for IIOC-medlemmernes kunder og interessenter," siger Marcus Long.

IIOC repræsenterer internationale certificeringsorganer og har som vision at fremme værdien af akkrediteret certificering af høj kvalitet og andre certificeringsydelser for at sikre omkostningseffektiv levering af certficering af høj kvalitet til alle klienter og deres kunder og interessenter.

IIOC har siden sin oprettelse i 1993 repræsenteret medlemmernes synspunkter om certificeringsydelser og har givet teknisk input, som påvirker beslutningstagningen på dette område. Medlemskab af IIOC er åbent for internationale certificeringsorganer samt nationale og regionale certificeringssammenslutninger, der deler og støtter IIOC's mål.

"Det er en stor ære for mig at blive valgt af mine kolleger som IIOC's næstforkvinde og udpeget forkvinde. Ledelsessystemer og certificering bliver stadig vigtigere for virksomheder, når de skal styre og mindske risici, sikre Business Continuity og opbygge robuste organisationer. Det er vigtigt at fremme kvaliteten af akkrediteret certificering for at hjælpe virksomhederne med at opbygge tillid til interessenter og den øvrige omverden", siger Barbara Frencia.

Besøg IIOC's hjemmeside.

Mere information

  Kurser hos DNV Business Assurance

Kurser hos DNV Business Assurance

Relevant indsigt i et aktivt læringsmiljø.

  Din merværdi

Din merværdi

Få mere at vide om den digitale kundeoplevelse.

  ViewPoint

ViewPoint

Indsigt fra vores globale undersøgelser.