Other sectors

DNV er valgt til årets IAOB certificeringsorgan

IAOB employees
Fra venstre mod højre: James Bruin, Executive Director i IAOB; Shireesh Bhatnagar, Global Manager Automotive Sector i DNV; Sherif Mekkawy, Global Accreditation Manager, Aerospace & Automotive i DNV; Gary Davis, Regional Manager Americas i DNV

Modtagelsen af 2023 prisen er en anerkendelse af DNVs hårde arbejde for at leve op til de høje præstationsstandarder, der er nødvendige for at opfylde IATF’s og IAOB’s forventninger.

"I DNV er løbende forbedringer et mantra, vi lever efter for at hjælpe vores kunder med at udvikle sig. At modtage prisen som årets IAOB-certificeringsorgan i 2023 er et bevis på vigtigheden af dette. Desuden motiverer det os til at fortsætte vores bidrag til at forbedre og opbygge tillid gennem hele IATF 16949 kvalitetsordningen og bilindustriens forsyningskæder," siger Sherif Mekkawy, Global Accreditation Manager for Aerospace & Automotive i DNV.

Sherif Mekkawy, Shireesh Bhatnagar og Gary Davis fik overrakt prisen på det årlige AIAG Quality Summit i Novi, Michigan, USA, den 4. oktober 2023.

James Bruin, administrerende direktør for IAOB, sagde: "Tillykke til DNV for denne flotte præstation. Vi er stolte af at fremhæve vores bemærkelsesværdige partner DNV for deres hårde arbejde og dedikation til løbende forbedringer i de processer, der er afgørende for at understøtte Automotive ordningen og tredjeparts IATF 16949:2016-certificering."

DNV er et akkrediteret certificeringsorgan for IATF 16949 ordningen og arbejder flittigt med bilindustrien og dens leverandører globalt for at sikre kvalitet i hele værdikæden.