Skip to content

DNV GL Køber DS Certificering

​DNV Business Assurance (DNV) bliver med købet af DS Certificering blandt Danmarks største certificeringsbureauer. Sammen bliver de to virksomheder Danmarks stærkeste lokale certificeringspartner med en global organisation.

DS Certificering bliver fra 1. november 2013 en del af det globale certificeringsbureau DNV.  Dermed bliver DNV et af Danmarks største certificeringsbureauer.

”Danske virksomheder møder hele tiden nye krav i takt med internationaliseringen. Med købet af DS Certificering kan vi sikre danske virksomheder adgang til internationale certificeringskompetencer kombineret med en stærk lokal organisation i Danmark. Vi vil fastholde DS Certificerings meget solide lokale forankring,” siger Lars Appel, Country Manager, DNV Business Assurance Denmark.

 

”Salget vil øge både Dansk Standards og DS Certificerings vækstmuligheder mest muligt. DS Certificering er presset af øget international konkurrence i markedet, og der er derfor på kort sigt brug for strategiske investeringer til udvikling af kompetencer, produkter og vækst. Her har vi vurderet, at den bedste mulighed var en overdragelse. Samtidig fik vi et fordelagtigt tilbud om opkøb fra DNV som led i deres positionering på det danske marked. Dansk Standard vil fortsætte med fokus på udvikling af kerneforretningen og sikre, at fortsat flere danske virksomheder, myndigheder og institutioner deltager i udviklingen af internationale standarder og får indflydelse på deres endelige udformning,” siger Anne Hasløv Stæhr, adm. direktør i Dansk Standard.

 

Hun hæfter sig ved, at medarbejderne i DS Certificering nu kan indgå i en større, international sammenhæng med mere volumen. Dermed får auditorerne bedre muligheder for at udvikle den danske del af forretningen samt imødegå efterspørgslen på internationale certificeringer.

Det bedste fra to verdener

”Vi kan med købet af DS Certificering kombinere det bedste fra to verdener. DS Certificering har et meget stærkt fundament i Danmark, som vi ønsker at fastholde, og som deres kunder værdsætter. Vi tilfører internationale kompetencer fra en global organisation. Når en virksomhed for eksempel flytter produktion til udlandet, kan vi tilbyde lokale auditorer i de lande, hvor de flytter hen. Alt sammen inden for samme organisation og med det samme høje faglige niveau. Nu har vi i Danmark det største og fagligt bredest funderede hold af auditorer,” siger Lars Appel.

 

I forbindelse med handlen overføres 31 medarbejdere til DNV’s organisation og afdelinger. Samlet vil DNV i Danmark bestå af 50 medarbejdere. DNV omsatte i 2012 for 44 mio. kr.  

Om DNV Business Assurance

Fra 12. september 2013 er DNV og GL fusioneret til DNV GL. Drevet af ambitionen om at beskytte liv, ejendom og miljø, giver DNV GL organisationer mulighed for at fremme sikkerhed og bæredygtighed i deres forretning. DNV GL er en førende leverandør af klassificering, certificering, verifikation og undervisning. DNV GL har sin oprindelse i 1864 og opererer i dag i mere end 100 lande med sine 16.000 fagfolk dedikeret til at hjælpe deres kunder med at gøre verden sikrere, smartere og grønnere.

 

Inden for området business assurance er DNV GL et af verdens førende certificeringsorganer. Vi hjælper virksomheder med at sikre deres organisationer, produkter, mennesker, faciliteter og forsyningskæder gennem certificering, verifikation, vurdering, og undervisning. Igennem samarbejde med vores kunder udvikler vi bæredygtige forretninger og skaber tillid imellem interessenter.