Other sectors

DNV vinder prisen som årets BRCGS-certificeringsorgan

BRCGS award of Certification Body of the year

Udvælgelsen er en anerkendelse af DNV's bidrag til at sikre kvaliteten og integriteten af certificering for at fremme fødevaresikkerheden.

BRCGS' Food Safety Europe 2023-priser blev offentliggjort som en del af organisationens årlige Food Safety Europe-konference, der blev afholdt den 1. februar i London. Ved at vinde prisen blev det også officielt, at DNV har bevaret sin 5-stjernede KPI-rating. Dette er den servicepræstationsvurdering, der udstedes af BRCGS, og som afspejler certificeringsorganets overordnede forvaltning af BRCGS-ordningen.

"Vi er meget stolte over at modtage denne pris og over at være et 5-stjernet certificeringsorgan for BRCGS-fødevarestandarderne. Denne præstation skyldes vores tekniske team og auditorer", siger Stefano Crea, Global Market & Industries Director i Business Assurance i DNV. "Standarder og uafhængig certificering er i stigende grad afgørende for virksomheder for at sikre forbrugernes sikkerhed og business continuity. I DNV er vi stærkt overbevist om, at det er vores pligt at bidrage til at fremme certificering for at hjælpe virksomheder med at forbedre sig og opbygge tillid."

Prisen BRCGS Certification Body of the Year er en indikation af DNV's fortsatte engagement i at støtte innovation og ekspertise inden for udvikling af standarder, uddannelse og tredjepartscertificering for virksomheder inden for fødevare- og forbrugerproduktsektoren. Kun BRCGS 5-stjernede certificeringsorganer er berettiget til denne pris, som er en præstationsmåling af kompetence og professionalisme i forbindelse med levering af BRCGS-audits.

BRCGS er et markedsledende globalt mærke, der er med til at skabe tillid i forsyningskæden. Dets globale standarder for fødevaresikkerhed, såsom BRCGS Food and Packaging, er benchmarket af GFSI. Målet er at sætte standarden for god fremstillingspraksis og bidrage til at give kunderne sikkerhed for, at produkterne er sikre, lovlige og af høj kvalitet. Årets certificeringsorgan bliver tildelt for at have vist løbende og dedikeret støtte til det globale standardiseringsprogram. Det er en anerkendelse af certificeringsorganets evne til at hjælpe interessenter med at gennemføre og opnå BRCGS-certificering.

"Jeg er glad for at kunne meddele, at DNV er vinderen af prisen som Årets certificeringsorgan på dette års konference Food Safety Europe. Vi har haft et langvarigt samarbejde med DNV og er afhængige af fremragende partnere til at levere vores certificeringsprogrammer i hele verden. DNV er en femstjernet partner, som bestræber sig på at sikre, at kunderne får den bedste værdi af vores programmer. De fortsætter med at udvide deres geografiske dækning og levere vores brede portefølje af programmer til alle operatører i fødevareforsyningskæden for at støtte vores vision om at levere videnskab til en mere sikker verden", siger Angela O'Donovan, Head of Standards BRCGS.

Læs mere på BRCGS' hjemmeside.