Skip to content

Vi søger dig som ny Sales Executive Jylland til DNV Business Assurance

Til vores salgsafdeling i DNV Business Assurance Danmark søger vi en erfaren, teknisk dygtig og kundefokuseret sælger, der får ansvaret for salget til nye og eksisterende kunder i Jylland. Du bliver en del af en lille, sammentømret og meget velfungerende salgsafdeling, der har haft stor succes de seneste år. Den succes skal du være med til at fastholde og udbygge.

I salgsafdelingen er vi 8, der arbejder med salg, marketing og kurser. Vi har først og fremmest fokus på vores kunder og på salg, og i din rolle vil du primært skulle lave opsøgende salgsarbejde, håndtere en moden portefølje af eksisterende kunder og udbygge den samt ikke mindst være projektleder for en række af vores store nøglekunder primært i Danmark samt danske internationale virksomheder.

Din rolle og dine ansvarsområder vil være:

  • Opsøgende salg med fokus på ISO 9001, 14001, 45001, 27001 og andre store ledelsessystemstandarder
  • Mer-salg til eksisterende kunder
  • Projektledelse og salg på store nøglekunder
  • Ansvar for at holde din pibeline opdateret i vores CRM-system
  • Deltagelse i relevante salgs- og markedsføringsaktiviteter
  • Du bliver en del af DNV’s bonusprogram

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder et attraktiv sælgerjob, der er centralt for den fortsatte vækst i DNV, hvor du kommer til at spille en nøglerolle for vores kunder og i vores salgsafdelingen.


Du får et alsidigt job, der giver indsigt i mange forskellige typer af virksomheder, du får masser af ansvar og kontakt med kunder og stor berøringsflade internt i DNV. Din hverdag vil være travl, men fleksibel og med udpræget grad er selvstændighed, hvor du selv planlægger dine opgaver og arbejdstid og bliver målt på dine resultater.

Vi har et sammentømret og velfungerende, socialt team med en uformel og humoristisk tone, der arbejder i et højt tempo med mange forskellige opgaver, og der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af en større organisation, der arbejder i et professionelt og internationalt arbejdsmiljø.

Desuden kan vi tilbyde:

  • Adgang til DNV's uddannelses- og kvalifikationsprogram
  • Muligheder for at arbejde på interessante og udfordrende projekter inden for mange forskellige faglige felter
  • Adgang til et omfattende netværk af interne eksperter
  • Adgang til mange forskellige typer af virksomheder og processer, da vores kunder er alle typer af virksomheder

Om dig

Er du drevet af at nå dine mål, og elsker du at jagte et godt salg? Er du en erfaren sælger, der elsker opsøgende salg og udfordrende og spændende kunder? Har du lyst til at kombinere dine salgskompetencer med viden og tekniske kompetencer? Trives du med et højt tempo og mange bolde i ilden? Taler du flydende dansk og engelsk? Ansøg straks ved at udfylde den korte formular! Du behøver ikke at skrive et følgebrev eller sende et CV i første omgang – vi ringer til dig og aftaler, der videre forløb.

Recruitment Button 280x60

Har du nogen spørgsmål?

For yderligere oplysninger, kontakt venligst: Kåre Appel Weng, Sales Manger på +45 41 64 98 71 eller kare.weng@dnv.com

Mere information

  Kurser hos DNV Business Assurance

Kurser hos DNV Business Assurance

Relevant indsigt i et aktivt læringsmiljø.

  Din merværdi

Din merværdi

Få mere at vide om den digitale kundeoplevelse.

  ViewPoint

ViewPoint

Indsigt fra vores globale undersøgelser.