Skip to content

DS 21001 – jernbanesikkerhed for entreprenører

Med en certificering fra et uafhængigt certificeringsorgan efter den standard for jernbanesikkerhed DS 21001 kan du overfor Banedanmark dokumentere, at din virksomhed lever op til alle krav i standarden og kan levere jernbanesikkerhedsmæssige ydelser i overensstemmelse med standarden.

Er din virksomhed allerede certificeret efter en af ledelsessystemstandarderne fx ISO 9001, ISO 14001 eller ISO 45001 er vejen til certificering efter DS 21001 kortere, da standarden følger den samme struktur som de andre ledelsessystemstandarder.

Fordelene ved certificering efter DS 21001

En certificering efter standarden for jernbanesikkerhed DS 21001 giver din virksomhed mange fordele:

  • Med et certifikat efter DS 21001 kan I godkendes direkte som leverandør af jernbanesikkershedmæssige ydelser til Banedanmark
  • I får en blåstempling fra et uvildigt, anerkendt certificeringsorgan på, at jeres virksomhed har etableret og implementeret et ledelsessystem med fokus på opfyldelse af kravene i standarden for jernbanesikkerhed
  • I kan overfor omverdenen signalere, at I kan levere jernbanesikkerhedsmæssige ydelser i overensstemmelse med standarden
  • I får et forspring i forhold til andre leverandører, der ikke er certificerede efter DS 21001
  • Sikkerhed for gennemtænkte og strukturede processer, hvilket øger effektiviseringen

Sådan bliver I certificeret

Er din virksomhed allerede certificeret efter en af ledelsessystemstandarderne fx ISO 9001, ISO 14001 eller ISO 45001, er vejen til certificering efter DS 21001 kortere, da DS 21001 standarden følger den samme struktur som ledelsessystemstandarderne.

Her får du overblik over hele certificeringsprocessen fra den indledende gennemgang af jeres ledelsessystem til I står med certifikatet i hånden.

Hvad er det første skridt?

Kontakt os og lad os aftale vejen frem mod en certificering efter DS 21001 for jernbanesikkerhed. Vi aftaler som regel et møde, hvor vi kan diskutere proces, timing og pris, så I ved, hvad I kan forvente og så I er godt forberedt på certificeringsprocessen.

Mere information

  Kurser hos DNV Business Assurance

Kurser hos DNV Business Assurance

Relevant indsigt i et aktivt læringsmiljø.

  Din merværdi

Din merværdi

Få mere at vide om den digitale kundeoplevelse.

  ViewPoint

ViewPoint

Indsigt fra vores globale undersøgelser.