Basiskursus - HACCP
Indhold:
Du får indsigt i arbejdsflowet fra flowdiagrammer til selve risikoanalysen og til slut taler vi om, hvad en HACCP-plan/OPRP- plan skal indeholde.
På kurset får du bl.a. viden om:
- Terminologien der anvendes i ISO 22000/FSSC, når man taler risikofaktoranalyser
- Metoder til risikovurdering
- Udarbejdelse af risikofaktoranalyse og HACCP-plan for et produkt
- Branchekoder
Målgruppe:
Kurset henvender sig til kvalitetsfolk i fødevare- og foderindustren, nye som erfarne der ønsker inspiration til opbygning eller ændring af HACCP-delen af deres kvalitetsstyringssystem eller som blot ønsker en genopfriskning af gammel viden.
Udbytte:
Efter kurset vil du som deltager være bedre rustet til at:
- gennemskue arbejdsflowet i forhold til at gennemføre en risikofaktoranalyse
- forstå terminologien i standarden
- gennemføre selve risikofaktoranalysen og udarbejde HACCP-planer