Skip to content

Basiskursus - HACCP

I forbindelse med opbygning af HACCP-systemer kan man som virksomhed ofte føle, at man står med en stor opgave. Hvordan griber man det an og hvordan får man rundet alle relevante problematikker i forhold til de produkter, man producerer? Hvilken terminologi skal man anvende og kan man hente hjælp hos sin brancheforening?

Basiskursus - HACCP


Indhold:

Du får indsigt i arbejdsflowet fra flowdiagrammer til selve risikoanalysen og til slut taler vi om, hvad en HACCP-plan/OPRP- plan skal indeholde.


På kurset  får du bl.a. viden om:

  • Terminologien der anvendes i ISO 22000/FSSC, når man taler risikofaktoranalyser
  • Metoder til risikovurdering
  • Udarbejdelse af risikofaktoranalyse og HACCP-plan for et produkt
  • Branchekoder

Målgruppe:

Kurset henvender sig til kvalitetsfolk i fødevare- og foderindustren, nye som erfarne der ønsker inspiration til opbygning eller ændring af HACCP-delen af deres kvalitetsstyringssystem eller som blot ønsker en genopfriskning af gammel viden.

Udbytte:

Efter kurset vil du som deltager være bedre rustet til at:

  • gennemskue arbejdsflowet i forhold til at gennemføre en risikofaktoranalyse
  • forstå terminologien i standarden 
  • gennemføre selve risikofaktoranalysen og udarbejde HACCP-planer

Basiskursus - HACCP


Indhold:

Du får indsigt i arbejdsflowet fra flowdiagrammer til selve risikoanalysen og til slut taler vi om, hvad en HACCP-plan/OPRP- plan skal indeholde.


På kurset  får du bl.a. viden om:

  • Terminologien der anvendes i ISO 22000/FSSC, når man taler risikofaktoranalyser
  • Metoder til risikovurdering
  • Udarbejdelse af risikofaktoranalyse og HACCP-plan for et produkt
  • Branchekoder

Målgruppe:

Kurset henvender sig til kvalitetsfolk i fødevare- og foderindustren, nye som erfarne der ønsker inspiration til opbygning eller ændring af HACCP-delen af deres kvalitetsstyringssystem eller som blot ønsker en genopfriskning af gammel viden.

Udbytte:

Efter kurset vil du som deltager være bedre rustet til at:

  • gennemskue arbejdsflowet i forhold til at gennemføre en risikofaktoranalyse
  • forstå terminologien i standarden 
  • gennemføre selve risikofaktoranalysen og udarbejde HACCP-planer

Mere information

  Alle kurser inden for fødevareområdet

Alle kurser inden for fødevareområdet

Se hele vores udvalg af kurser her

  Certificering inden for fødevareområdet

Certificering inden for fødevareområdet

  Den nye ISO 22000

Den nye ISO 22000

Forbered der på ændringerne i den nye ISO 22000:2018