Food and beverage

Basiskursus - HACCP

HACCP

I forbindelse med opbygning af HACCP-systemer kan man som virksomhed ofte føle, at man står med en stor opgave. Hvordan griber man det an og hvordan får man rundet alle relevante problematikker i forhold til de produkter, man producerer? Hvilken terminologi skal man anvende og kan man hente hjælp hos sin brancheforening?

Basiskursus - HACCP


Indhold:

Du får indsigt i arbejdsflowet fra flowdiagrammer til selve risikoanalysen og til slut taler vi om, hvad en HACCP-plan/OPRP- plan skal indeholde.


På kurset  får du bl.a. viden om:

  • Terminologien der anvendes i ISO 22000/FSSC, når man taler risikofaktoranalyser
  • Metoder til risikovurdering
  • Udarbejdelse af risikofaktoranalyse og HACCP-plan for et produkt
  • Branchekoder

Målgruppe:

Kurset henvender sig til kvalitetsfolk i fødevare- og foderindustren, nye som erfarne der ønsker inspiration til opbygning eller ændring af HACCP-delen af deres kvalitetsstyringssystem eller som blot ønsker en genopfriskning af gammel viden.

Udbytte:

Efter kurset vil du som deltager være bedre rustet til at:

  • gennemskue arbejdsflowet i forhold til at gennemføre en risikofaktoranalyse
  • forstå terminologien i standarden 
  • gennemføre selve risikofaktoranalysen og udarbejde HACCP-planer

Kontakt os for yderligere information

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt os

Tilmeld dig kurset her

TILMELDING

Hvornår:

Add to calendar 2024/04/03 09:00 2024/04/03 18:00 Basiskursus - HACCP I forbindelse med opbygning af HACCP-systemer kan man som virksomhed ofte føle, at man står med en stor opgave. Hvordan griber man det an og hvordan får man rundet alle relevante problematikker i forhold til de produkter, man producerer? Hvilken terminologi skal man anvende og kan man hente hjælp hos sin brancheforening?
https://www.dnv.dk/training/basiskursus-haccp-74721
This only adds the event to your calendar, please remember to register for this event.
false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Varighed:

1 dag

Pris:

DKK 6.800,- ekskl. moms

Yderligere information:

Se desuden afbestillingsbetingelser og praktiske oplysninger om kurser, konferencer og temadage hos DNV Business Assurance på www.dnv.dk/betingelser

Basiskursus - HACCP


Indhold:

Du får indsigt i arbejdsflowet fra flowdiagrammer til selve risikoanalysen og til slut taler vi om, hvad en HACCP-plan/OPRP- plan skal indeholde.


På kurset  får du bl.a. viden om:

  • Terminologien der anvendes i ISO 22000/FSSC, når man taler risikofaktoranalyser
  • Metoder til risikovurdering
  • Udarbejdelse af risikofaktoranalyse og HACCP-plan for et produkt
  • Branchekoder

Målgruppe:

Kurset henvender sig til kvalitetsfolk i fødevare- og foderindustren, nye som erfarne der ønsker inspiration til opbygning eller ændring af HACCP-delen af deres kvalitetsstyringssystem eller som blot ønsker en genopfriskning af gammel viden.

Udbytte:

Efter kurset vil du som deltager være bedre rustet til at:

  • gennemskue arbejdsflowet i forhold til at gennemføre en risikofaktoranalyse
  • forstå terminologien i standarden 
  • gennemføre selve risikofaktoranalysen og udarbejde HACCP-planer

Mere information

Alle kurser inden for fødevareområdet

Se hele vores udvalg af kurser her

Certificering inden for fødevareområdet

Den nye ISO 22000

Forbered der på ændringerne i den nye ISO 22000:2018