Basiskursus - HACCP

I forbindelse med opbygning af HACCP-systemer kan man som virksomhed ofte føle, at man står med en stor opgave. Hvordan griber man det an og hvordan får man rundet alle relevante problematikker i forhold til de produkter, man producerer? Hvilken terminologi skal man anvende og kan man hente hjælp hos sin brancheforening?

Basiskursus - HACCP


Indhold:

Du får indsigt i arbejdsflowet fra flowdiagrammer til selve risikoanalysen og til slut taler vi om, hvad en HACCP-plan/OPRP- plan skal indeholde.

På kurset får du bl.a. viden om:

  • Terminologien der anvendes i ISO 22000/FSSC, når man taler risikofaktoranalyser
  • Metoder til risikovurdering
  • Udarbejdelse af risikofaktoranalyse og HACCP-plan for et produkt
  • Branchekoder

Målgruppe:

Kurset henvender sig til kvalitetsfolk i fødevare- og foderindustren, nye som erfarne der ønsker inspiration til opbygning eller ændring af HACCP-delen af deres kvalitetsstyringssystem eller som blot ønsker en genopfriskning af gammel viden.

Udbytte:

Efter kurset vil du som deltager være bedre rustet til at:

• Gennemskue arbejdsflowet i forhold til at gennemføre en risikofaktoranalyse
• Forstå terminologien i standarden 
• Gennemføre selve risikofaktoranalysen og udarbejde HACCP-planer

Basiskursus - HACCP


Indhold:

Du får indsigt i arbejdsflowet fra flowdiagrammer til selve risikoanalysen og til slut taler vi om, hvad en HACCP-plan/OPRP- plan skal indeholde.

På kurset får du bl.a. viden om:

  • Terminologien der anvendes i ISO 22000/FSSC, når man taler risikofaktoranalyser
  • Metoder til risikovurdering
  • Udarbejdelse af risikofaktoranalyse og HACCP-plan for et produkt
  • Branchekoder

Målgruppe:

Kurset henvender sig til kvalitetsfolk i fødevare- og foderindustren, nye som erfarne der ønsker inspiration til opbygning eller ændring af HACCP-delen af deres kvalitetsstyringssystem eller som blot ønsker en genopfriskning af gammel viden.

Udbytte:

Efter kurset vil du som deltager være bedre rustet til at:

• Gennemskue arbejdsflowet i forhold til at gennemføre en risikofaktoranalyse
• Forstå terminologien i standarden 
• Gennemføre selve risikofaktoranalysen og udarbejde HACCP-planer

Management Systems Training

 

Træningsmetodik og fordele

DNV's kurser blander auditekspertise, dataanalyse og LMS-tilgængelighed (Learning Management System).

 

APQP4Wind kurser

APQP4Wind is the common frame of reference to be used in the industry to strengthen the cooperation between manufacturers and suppliers

 

Automotive og aerospace kurser

At sikre kvalitet og sikkerhed i alle dele af forsyningskæden er afgørende for bil- og luftfartsindustrien.

 

Kurser i energi- og miljøledelse

Offentlighedens bekymring for miljø- og energiudfordringer, strengere lovgivning og øget medieopmærksomhed stiller større krav til virksomhederne i dag.

 

Kurser inden for fødevareområdet

Føde- og drikkevareindustrien bevæger sig for at tilfredsstille kravene fra internationale forbrugere og for at åbne nye markedsmuligheder.

 

Kurser i arbejdsmiljøledelse

Din virksomhed forventes at tage sig af sine medarbejdere ved at håndtere sikkerhed og sundhed på en professionel måde.

 

Kurser i informationssikkerhed og IT-service management

Cyber- og informationssikkerhed er for alvor kommet på den ledelsesmæssige agenda, da det medfører særlige forpligtelser.

 

Medical Device Training Courses

DNV offers a wide range of medical device training courses supporting you in the challenges of meeting regulatory requirements and maintaining quality management systems.

 

Kurser inden for Kvalitetsledelse

Et effektivt kvalitetsledelsessystem på plads kan forbedre din virksomheds kvalitetsprocesser, samlede præstationer og succes

 

Risikostyring og business continuity kurser

Formålet med risikostyring er ikke at eliminere risiko, men at forstå den, så du kan udnytte fordelene og minimere ulemperne.

 

Kurser i bæredygtighed og socialt ansvar

At sikre din forpligtelse til at beskytte menneskerettighederne og operere på en etisk, ansvarlig måde er afgørende for at indgyde etisk praksis og fremme en kultur med bæredygtighed i virksomheden.

Mere information

  Alle kurser inden for fødevareområdet

Alle kurser inden for fødevareområdet

Se hele vores udvalg af kurser her

  Certificering inden for fødevareområdet

Certificering inden for fødevareområdet

  Den nye ISO 22000

Den nye ISO 22000

Forbered der på ændringerne i den nye ISO 22000:2018