Basiskursus - HACCP
I forbindelse med opbygning af HACCP-systemer kan man som virksomhed ofte føle, at man står med en stor opgave. Hvordan griber man det an og hvordan får man rundet alle relevante problematikker i forhold til de produkter, man producerer? Hvilken terminologi skal man anvende og kan man hente hjælp hos sin brancheforening?
Basiskursus - HACCP
Indhold:
Du får indsigt i arbejdsflowet fra flowdiagrammer til selve risikoanalysen og til slut taler vi om, hvad en HACCP-plan/OPRP- plan skal indeholde.
På kurset får du bl.a. viden om:
- Terminologien der anvendes i ISO 22000/FSSC, når man taler risikofaktoranalyser
- Metoder til risikovurdering
- Udarbejdelse af risikofaktoranalyse og HACCP-plan for et produkt
- Branchekoder
Målgruppe:
Kurset henvender sig til kvalitetsfolk i fødevare- og foderindustren, nye som erfarne der ønsker inspiration til opbygning eller ændring af HACCP-delen af deres kvalitetsstyringssystem eller som blot ønsker en genopfriskning af gammel viden.
Udbytte:
Efter kurset vil du som deltager være bedre rustet til at:
• Gennemskue arbejdsflowet i forhold til at gennemføre en risikofaktoranalyse
• Forstå terminologien i standarden
• Gennemføre selve risikofaktoranalysen og udarbejde HACCP-planer
Basiskursus - HACCP
Indhold:
Du får indsigt i arbejdsflowet fra flowdiagrammer til selve risikoanalysen og til slut taler vi om, hvad en HACCP-plan/OPRP- plan skal indeholde.
På kurset får du bl.a. viden om:
- Terminologien der anvendes i ISO 22000/FSSC, når man taler risikofaktoranalyser
- Metoder til risikovurdering
- Udarbejdelse af risikofaktoranalyse og HACCP-plan for et produkt
- Branchekoder
Målgruppe:
Kurset henvender sig til kvalitetsfolk i fødevare- og foderindustren, nye som erfarne der ønsker inspiration til opbygning eller ændring af HACCP-delen af deres kvalitetsstyringssystem eller som blot ønsker en genopfriskning af gammel viden.
Udbytte:
Efter kurset vil du som deltager være bedre rustet til at:
• Gennemskue arbejdsflowet i forhold til at gennemføre en risikofaktoranalyse
• Forstå terminologien i standarden
• Gennemføre selve risikofaktoranalysen og udarbejde HACCP-planer