Skip to content

Basiskursus - HACCP

Med dette kursus giver vi dig og din virksomhed indblik proces og metodikker i forbindelse med opbygning og revidering af virksomhedens HACCP-studie. Vi kommer omkring definitioner, terminologier, metodikker, praktiske eksempler med mere.

Basiskursus - HACCP


Indhold:

Du får indsigt i arbejdsflowet fra flowdiagrammer til selve risikoanalysen og til slut taler vi om, hvad en HACCP-plan/OPRP/CP-plan skal indeholde.

På kurset  får du bl.a. viden om:

  • Terminologien der anvendes i Codex Alimentarius vedrørende risikofaktoranalyser
  • Metoder til risikovurdering
  • Udarbejdelse af risikofaktoranalyse og HACCP-planer
  • Branchekoder

Målgruppe:

Kurset henvender sig til ansatte i fødevare- og foderindustren, nye som erfarne, der ønsker inspiration til opbygning eller ændring af HACCP-delen af deres fødevaresikkerhed  eller som blot ønsker en genopfriskning af gammel viden.

Udbytte:

Efter kurset vil du som deltager have opnået en basisviden for at kunne:

• Gennemgå de 12 step i HACCP-flowet i relation til at kunne gennemføre en
   risikofaktoranalyse.
• Forstå kravene/terminologien i relation til HACCP for GFSI standarderne (FSSC,
  BRC og IFS).
• Gennemføre en risikofaktoranalyse og udarbejde HACCP-planer relateret til
  proces.

Basiskursus - HACCP


Indhold:

Du får indsigt i arbejdsflowet fra flowdiagrammer til selve risikoanalysen og til slut taler vi om, hvad en HACCP-plan/OPRP/CP-plan skal indeholde.

På kurset  får du bl.a. viden om:

  • Terminologien der anvendes i Codex Alimentarius vedrørende risikofaktoranalyser
  • Metoder til risikovurdering
  • Udarbejdelse af risikofaktoranalyse og HACCP-planer
  • Branchekoder

Målgruppe:

Kurset henvender sig til ansatte i fødevare- og foderindustren, nye som erfarne, der ønsker inspiration til opbygning eller ændring af HACCP-delen af deres fødevaresikkerhed  eller som blot ønsker en genopfriskning af gammel viden.

Udbytte:

Efter kurset vil du som deltager have opnået en basisviden for at kunne:

• Gennemgå de 12 step i HACCP-flowet i relation til at kunne gennemføre en
   risikofaktoranalyse.
• Forstå kravene/terminologien i relation til HACCP for GFSI standarderne (FSSC,
  BRC og IFS).
• Gennemføre en risikofaktoranalyse og udarbejde HACCP-planer relateret til
  proces.

Mere information

  Alle kurser inden for fødevareområdet

Alle kurser inden for fødevareområdet

Se hele vores udvalg af kurser her

  Certificering inden for fødevareområdet

Certificering inden for fødevareområdet

  Den nye ISO 22000

Den nye ISO 22000

Forbered der på ændringerne i den nye ISO 22000:2018