Om kurset
Formålet med kurset er at give deltagerne en grundig introduktion til den nye version 9 af BRC Global Standard, som er gældende fra den 1. februar 2023. Dermed bliver du i stand til at identificere og forklare ændringerne i standarden samt implementere de nye kravelementer i din virksomhed.
Kurset afholdes som en kombination af teoretiske indlæg og gruppearbejde.
Det anbefales, at deltagerne har et praktisk kendskab til den globale standard Food Safety Issue 9 og HACCP. Kurset afsluttes med en eksamen.
Dette kursus er en del af BRCGS Professional Recognition Programme.
Ved kursets afslutning vil du være i stand til at:
- Forklare, hvad der kræves for at opfylde kravene i standarden
- Identificere og forklare ændringerne i standarden fra udgave 8
- Beskrive omfanget af virksomheder og produkter, der er omfattet af standarden
- Beskrive, hvad du kan forvente af din BRCGS-audit
- Forberede dig på en audit efter standarden
- Anvende de ressourceværktøjer, der er til rådighed for overholdelse og støtte fra BRCGS
Målgruppe
Kurset er relevant for alle, der arbejder efter og/eller er certificeret efter BRCGS Global Standard for Food Safety, herunder:
- Konsulenter
- Tekniske ledere og medarbejdere
- Kvalitetsfolk
- Auditorer
- Importører og eksportører af fødevarer
- Driftsledere
- Personer, der er interesseret i at blive BRCGS-auditor