BRCGS Globale Standard for fødevaresikkerhed Udgave 9: Lead Auditor
Dette kursus giver deltagerne en dybdegående forståelse af standarden med hensyn til protokol, krav og hvordan man auditerer effektivt.
Deltagerne vil opnå kompetence til at vurdere overholdelse af kravene i standarden, herunder grundlæggende klausuler, hensigtserklæringer, hvordan man gennemfører en BRCGS-audit, planlægning af auditten og rapportering af auditten. Grundlæggende auditering og teknikker vil blive diskuteret, herunder de auditeringskompetencer, der kræves af auditorer, der auditerer i forhold til Global Food Safety Initiative (GFSI) anerkendte certificeringsaudits.
Kurset foregår på dansk med engelsk materiale.
Om BRCGS Globale Standard for fødevaresikkerhed Udgave 9: Lead Auditor
Der vil blive brugt aktiv læring under hele kurset med casestudie-baserede aktiviteter for at tilskynde til kritisk tænkning og hjælpe med at forklare, hvordan auditorer auditerer i forhold til standarden. Deltagerne skal have et praktisk kendskab til kvalitetsledelsessystemer og auditering inden for den relevante produktionssektor og have gennemført et HACCP-kursus (Hazard Analysis and Critical Control Points) af mindst to dages varighed.
Som forberedelse til kurset skal deltagerne læse og gennemgå et eksemplar af standarden inklusive ordlisten, som kan downloades fra BRCGS Store, ud over de materialer, der udleveres før kurset.
I slutningen af kurset vil du blive vurderet med en eksamen. En vellykket gennemførelse af dette kursus, herunder eksamen, er en del af den uddannelse, der er nødvendig for at blive BRCGS-auditorer. De trin, der er nødvendige for at gennemføre din uddannelse, skal arrangeres med et BRCGS-godkendt certificeringsorgan.
Dette kursus er en del af BRCGS' professionelle anerkendelsesprogram.
Ved afslutningen af kurset vil deltagerne være i stand til at:
- Forklare trinene til styring af et program for audit
- Beskrive grundlæggende principper og teknikker for auditering
- Vurdere overholdelse af kravene i standarden og forklare, hvordan overholdelse kan påvises for at opretholde fødevaresikkerhed, kvalitet, lovlighed og ægthed.
- Beskrive omfanget af virksomheder og produkter, der er omfattet af standarden
- Beskrive trin for at gennemføre en BRCGS-audit, herunder forberedelse, planlægning og rapportering af auditten
- Bruge og forklare ressourceværktøjer, der er tilgængelige for overholdelse og gavnlig støtte fra BRCGS
Målgruppe:
- Forhandlere
- Konsulenter
- Tekniske ledere og personale
- Kvalitetschefer og -personale
- Auditorer
- Importører og eksportører af fødevarer
- Driftschefer
- Nuværende BRCGS-auditorer
- De, der er interesserede i at blive BRCGS-auditorer