Skip to content

IFS Food, version 8

IFS Food, version 8

Om IFS Food, version 8 

Indhold

  • Kravene til IFS Food, version 8
  • Knock-out kravene i IFS Food, version 8
  • Ændringer i IFS Food 8
  • Praktiske eksempler & gruppediskussioner
  • Retningslinjer for certificeringsprocessen & protokol

Målsætninger

  • Du bliver fortrolig med IFS Food version 8
  • Du får kendskab til strukturen i IFS
  • Du bliver fortrolig med IFS' hjemmeside
  • Du får en forståelse for IFS' scoringsprincipper 
  • Du får klarhed over ændringerne fra IFS Food version 7 til 8

Målgruppe

Kvalitetschefer, kvalitetsmedarbejdere, kvalitetsledelsesrepræsentanter, eksperter i fødevareindustrien, andre med interesse i indholdet af IFS Food standarden.

Om IFS Food, version 8 

Indhold

  • Kravene til IFS Food, version 8
  • Knock-out kravene i IFS Food, version 8
  • Ændringer i IFS Food 8
  • Praktiske eksempler & gruppediskussioner
  • Retningslinjer for certificeringsprocessen & protokol

Målsætninger

  • Du bliver fortrolig med IFS Food version 8
  • Du får kendskab til strukturen i IFS
  • Du bliver fortrolig med IFS' hjemmeside
  • Du får en forståelse for IFS' scoringsprincipper 
  • Du får klarhed over ændringerne fra IFS Food version 7 til 8

Målgruppe

Kvalitetschefer, kvalitetsmedarbejdere, kvalitetsledelsesrepræsentanter, eksperter i fødevareindustrien, andre med interesse i indholdet af IFS Food standarden.

Interne kurser for din virksomhed

Kontakt os

Mere information

  Alle kurser inden for fødevareområdet

Alle kurser inden for fødevareområdet

Se hele vores udvalg af kurser her

  Certificering inden for fødevareområdet

Certificering inden for fødevareområdet

  Den nye ISO 22000

Den nye ISO 22000

Forbered der på ændringerne i den nye ISO 22000:2018