Validering og verificering af fødevareprocesser
Få en grundig forståelse af validering og verifikation, så du ved, hvor detaljeret hver proces skal være, og så du kan bruge validering og verifikation i praksis. For at gennemføre kurset med succes skal deltagerne gennemgå en opgave og opnå en bestået karakter på 75 %. Ved bestået resultat udstedes kursuscertifikat.
Kursets varighed er 8 timer. Kurset giver dig en grundig forståelse af validering og verifikation, så du ved, hvor detaljeret hver proces skal være, og så du kan bruge validering og verifikation i praksis. Dette er især nyttigt, når du skal implementere kravene i BRCGS-standarderne.
Målsætning:
Ved afslutningen af kurset vil du være i stand til at:
- Definere og forstå begreberne validering og verifikation;
- Forstå den detaljeringsgrad, der kræves for hver proces;
- Bruge validering og verifikation i praksis;
- Forstå, hvordan validering og verifikation relaterer til overensstemmelse med standarderne.
Målgruppe:
Kurset henvender sig til interne auditorer og kvalitets- og fødevaresikkerhedsansvarlige på produktions-, lager- og distributions- og detailanlæg samt alle som er involveret i arbejdet med at sikre overensstemmelse med BRCGS-standarderne.
Alle vores åbne kurser kan også leveres internt i jeres virksomhed enten som standard eller skræddersyet afhængigt af din virksomheds behov og krav. Kontakt os for mere information på trainingbadk@dnv.com.