Skip to content

Eksamineret informationssikkerhedsleder

Få papir på din viden

Bliv eksamineret Informationssikkerhedsleder – og få papir på din viden

Cybertrusler og andre trusler mod informationssikkerheden er stigende, og vi ser gang på gang, at virksomheder betaler dyrt for ikke at have været forberedt. Det nye NIS2-direktiv stiller desuden krav om, at man som virksomhed er i kontrol med de risici, der truer informationssikkerheden. ISO/IEC 27001 er det mest anerkendte værktøj internationalt til at opnå denne kontrol.

Informationssikkerhedslederuddannelsen klæder dig på til at sikre din virksomhed mod truslerne og blive certificeret efter ISO/IEC 27001. Forløbet er skræddersyet til den proces, du skal igennem, hvis du skal opbygge eller opdatere et ledelsessystem for informationssikkerhed. Med uddannelsen får du således mulighed for at opbygge eller forbedre dit system og sparre med andre i samme situation og erfarne auditorer omkring de konkrete opgaver, du står overfor.

Med denne uddannelse styrker du din markedsværdi, da du med et eksamensbevis fra et anerkendt certificeringsorgan kan dokumentere, at du er i stand til at skabe og påvise resultater gennem jeres ledelsessystem for informationssikkerhed.

Uddannelsen som er opdelt i 4 moduler, har fokus på både metode og værktøjer, og går i dybden med emner som:

  • Ramme og principper for god ledelse af informationssikkerhed
  • Overblik over lovgivning, krav og relevante standarder
  • Identifikation og håndtering af risici
  • Implementering, adfærd og processer
  • Lederskab og strategi koblet med mål og fremdrift
  • Etablering og vedligeholdelse af ISMS
  • Sammenhæng mellem informationssikkerhed og strategi

Her på siden finder du al relevant information om uddannelsens opbygning, udbytte, målgruppe og praktisk information. Har du spørgsmål eller brug for mere information, er du meget velkommen til at kontakte os.

Pris

DKK 49.500,- ekskl. moms