Skip to content

Eksamineret informationssikkerhedsleder

Få papir på din viden

Emil Bisgaard (Poul Schmith/Kammeradvokaten), Partner

Emil Bisgaard er specialiseret i rådgivning i spændingsfeltet mellem teknik, forretning og jura. Emil har dybdegående erfaring med at rådgive kunder om cyber- og informationssikkerhed, herunder at bistå med at gennemføre risikovurderinger og identificere, implementere og dokumentere risikobaseret sikkerhed i forhold til kundernes aktiviteter og leverandørportefølje. Emil har herunder en enestående indsigt i at understøtte sikkerheden i forbindelse med anskaffelse af it og teknologi, samt i relation til complianceprocesser vedrørende lovgivning om sikkerhed, f.eks. databeskyttelsesreglerne og NIS-lovgivningen.

Diana Görlitz (DNV Business Assurance), Lead Auditor – Informationssikkerhed

Diana har mere end 10 års erfaring med informationssikkerhed og implementering af IT-løsninger. I sin stilling som Lead Auditor i DNV auditerer Diana ledelsessystemer for informationssikkerhed for en bred vifte af private og offentlige virksomheder.

Gennem de seneste 10 år har Diana understøttet IT, digitalisering og informationssikkerhed i både styrelser, kommuner, regioner og private virksomheder. Diana blev certificeret ISO 27001 lead auditor i 2017, og startede sit auditorvirke med at sikre sundhedsdata og implementere forsknings-IT-løsninger i Region Hovedstaden. I Devoteam Digital arbejdede Diana på flere projekter bl.a. med at hjælpe Sundhedsdatastyrelsen og Københavns Kommune med at bliver GDPR-klar.

Diana har undervist i mange forskellige sammenhænge siden 2002. Diana er idékvinden bag informationssikkerhedslederuddannelsen, og glæder sig meget til at møde jer.

Philippe Motet Jessen (Operate A/S), Associeret chefrådgiver

Philippe Motet Jessen er selvstændig rådgiver indenfor cyber- og informationssikkerhed. Han hjælper virksomheder med risikobaseret awareness, adfærd, compliance og kultur. Gennem de seneste fem år har Philippe rådgivet statsejede selskaber og C25 virksomheder inden for blandt andet transport, energi, produktion. Fokus for opgaverne er at skabe adfærdsforandringer, styrke virksomhedens sikkerhedskultur og understøtte implementeringen af tekniske sikkerhedstiltag. Således dykker Philippe i værktøjskassen efter redskaber inden for change management, organisationskommunikation, stakeholder management og adfærdsteori, når han engagerer sig i virksomhedernes projekter.

Philippe er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet og har en master i Medier & Kommunikation fra London School of Economics. Han er desuden medstifter af Sikkerhed & Popcorn og medlem af Rådet for Digital Sikkerhed.

Charlotte Jørgensen (DNV Business Assurance), Lead Auditor – Informationssikkerhed

Charlotte har mere end 20 års erfaring med informationssikkerhed og implementering af IT-løsninger. Som Lead Auditor i DNV auditerer Charlotte ledelsessystemer for informationssikkerhed for en bred vifte af private og offentlige virksomheder.

Charlotte har arbejdet med digitalisering, og informationssikkerhed for en række offentlige samt private virksomheder, hvor hun har beskæftiget sig med udvikling samt drift af centrale samfundskritiske løsninger. Siden ISO standardernes spæde start, har Charlotte arbejdet efter og med et ledelsessystem.

Charlotte udvidede sit arbejdsområde med lead auditor-rollen i 2005, foruden opgaver med udvikling af ledelsessystemer. Opgaverne som auditor har spændt over at overvåge processer efter den gamle standard for informationssikkerhed DS-484, til konvertering til ISO 27001 og drift af et ledelsessystem, der er i overensstemmelse med ISO 27001 med efterlevelse og beskyttelse af persondata, senest iht. GDPR.

Anders Linde (CISO27), Lead Implementer – Informationssikkerhed

I mere end 12 år har Anders arbejdet med anvendelse og implementering af standarder for informationssikkerhed. Anders brænder for at levere en relevant, energisk og værdiskabende undervisning, som adresserer de udfordringer, der følger med forankring af internationale standarder i organisationers praktiske dagligdag.

Anders har bl.a. hjulpet Folketinget, Forsvaret, Nordea, Danmarks Domstole og Københavns Kommune med forankring og anvendelse af standarder for informationssikkerhed, privacy og business continuity.

Anders er certificeret underviser i ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27701 for privatlivsbeskyttelse samt ISO/IEC 27005 for risikostyring. Sideløbende med rådgivning og undervisning via sin virksomhed, CISO27, bidrager Anders til udviklingen af netop 27000-seriens sikkerhedsstandarder som medlem af standardardiseringsudvalget ISO/IEC JTC 1/SC 27.

Kåre Appel Weng (DNV Business Assurance), Salgschef og Lead Trainer

Kåre Appel Weng har mere end 12 års erfaring fra certificeringsbranchen med ledelsessystemer, kurser, undervisning og certificeringsforløb for kunder i både Danmark og globalt. Han arbejder blandt andet sammen med topledelser om at skabe værdi med ledelsessystemer og audit, og så har han været underviser på omkring 100 kurser, workshops og foredrag om ledelsessystemer og audit. Kåre er cand.mag. i organisationskommunikation og ledelse fra Aalborg Universitet i 2005.