Eksamineret informationssikkerhedsleder

Få papir på din viden

Diana Görlitz, Lead Auditor – Informationssikkerhed

Diana har mere end 10 års erfaring med informationssikkerhed og implementering af IT-løsninger. I sin stilling som Lead Auditor i DNV auditerer Diana ledelsessystemer for informationssikkerhed for en bred vifte af private og offentlige virksomheder.

Gennem de seneste 10 år har Diana understøttet IT, digitalisering og informationssikkerhed i både styrelser, kommuner, regioner og private virksomheder. Diana blev certificeret ISO 27001 lead auditor i 2017, og startede sit auditorvirke med at sikre sundhedsdata og implementere forsknings-IT-løsninger i Region Hovedstaden. I Devoteam Digital arbejdede Diana på flere projekter bl.a. med at hjælpe Sundhedsdatastyrelsen og Københavns Kommune med at bliver GDPR-klar.

Diana har undervist i mange forskellige sammenhænge siden 2002. Diana er idékvinden bag informationssikkerhedslederuddannelsen, og glæder sig meget til at møde jer.

Diana Görlitz

Charlotte Jørgensen, Lead Auditor – Informationssikkerhed

Charlotte har mere end 20 års erfaring med informationssikkerhed og implementering af IT-løsninger. Som Lead Auditor i DNV auditerer Charlotte ledelsessystemer for informationssikkerhed for en bred vifte af private og offentlige virksomheder.

Charlotte har arbejdet med digitalisering, og informationssikkerhed for en række offentlige samt private virksomheder, hvor hun har beskæftiget sig med udvikling samt drift af centrale samfundskritiske løsninger. Siden ISO standardernes spæde start, har Charlotte arbejdet efter og med et ledelsessystem.

Charlotte udvidede sit arbejdsområde med lead auditor-rollen i 2005, foruden opgaver med udvikling af ledelsessystemer. Opgaverne som auditor har spændt over at overvåge processer efter den gamle standard for informationssikkerhed DS-484, til konvertering til ISO 27001 og drift af et ledelsessystem, der er i overensstemmelse med ISO 27001 med efterlevelse og beskyttelse af persondata, senest iht. GDPR.

Charlotte Jørgensen