#1 Blockchain ændrer måden hvorpå vi deler data med hinanden
Blockchain concept

Mere information

Kåre Weng

Kåre Weng

Sales Manager

Mere information

kontakt os

Blockchainteknologien er både et hype som alle taler om og en teknologisk revolution, der måske ikke er så synlig, men har stor betydning for, hvordan vi deler data og opbygger tillid til data. Hvis du vil forstå hvad Block-Chain er, så se denne korte video som vores partner VeChain har lavet til os. DNV GL har som de første i branchen flyttet alle vores certifikater ud i en sikker Blockchain, og i 2018 fik alle vores kunder nye certifikater, der gør det umuligt at forfalske vores certifikater. Du kan se, hvordan det virker her.

  • Du bør være opmærksom på, hvordan Blockchain teknologien bruges i din branche – en ting er nemlig sikkert: dine konkurrenter kigger allerede på Blockchain.

DNV GL har lanceret en platform som vi kalder MyStory og som giver dig og din virksomhed mulighed for at dele data med kunder og samarbejdspartnere. Det en Blockchain blandt andet kan bruges til for din virksomhed er at sikre sporbarhed i leverandørkæden og dele data om et produkts vej til slutbrugeren – men der er mange andre muligheder i Blockchain. Det særlige ved DNV GL’s Blockchain er, at vi som uafhængig tredjepart har verificeret data, så udover at teknologien sikrer dataintegritet, så er input kvalitetssikret af vores eksperter, så DNV GL sætter vores navn bag jeres produkter eller services. Kontakt os så vi sammen kan kortlægge, hvordan Blockchain kan styrke jeres forretning.

Mere information

Kåre Weng

Kåre Weng

Sales Manager

Mere information

kontakt os