#9 Digitalisering af certificeringsbranchen
Information Technology

Mere information

Kåre Weng

Kåre Weng

Sales Manager

Mere information

Kontakt os her

Alle taler om digitalisering og Danmark er blandt de førende når det f.eks. handler om at digitalisere den offentlige sektor med digital kommunikation, NemId og meget andet. Også certificerings- og business assurancebranchen er under hastig omstilling til en ny digital fremtid, hvor nye digitale services ser dagens lys og certifikater bliver digitale. 

  • Du bør være opmærksom på, hvordan digitaliseringen kan hjælpe dig og din hverdag i arbejdet med standarder, krav, certificeringer og sikkerhed i det hele taget. DNV GL er førende i den digitale omstilling. 

DNV GL har allerede en lang række af digitale tilbud til dig. Vi er de første, der har lanceret Blockchain teknologien i alle vores certifikater, så du er sikker på at ingen svindler med vores certifikater.

Hvis du vil vide mere om, hvad Block-chain er, så se denne korte video.

Vi kan som de eneste i markedet præsentere dig for en benchmarkrapport, der sammenligner resultaterne af audits fra tusindvis af audits i hundredevis af virksomheder, så du kan se, hvordan din virksomhed klarer sig ift. andre. Vi kalder værktøjet Lumina – og det er ikke andet end et par år siden, at alle talte om BigData. Det taler vi ikke så meget om mere, nu bruger vi bare BigData som en del af hverdagen – Lumina er et eksempel på dette. Hvis ikke du kender Lumina allerede, så se, hvordan det virker her.

Som kunde i DNV GL giver vi dig adgang til alle data om din virksomhed i vores kundeportal eAdvantage. Du kan se hvad du kan bruge den til i denne korte video. Hvis du ikke allerede er i gang kan du tage kontakt til os eller klikke her.

 

 

Mere information

Kåre Weng

Kåre Weng

Sales Manager

Mere information

Kontakt os her