Skip to content

9 tendenser i 2019 du skal kende

#4 Strategisk arbejdsmiljøledelse rykker ind på topledelsens møder

Der er ikke noget nyt i, at strategisk arbejdsmiljø betaler sig. Det har alle virksomheder, der arbejder strategisk med arbejdsmiljøet fundet ud af for længe siden. Læs om nogle af dem her. Med kravet om topledelsens involvering i arbejdsmiljøindsatsen understøtter ISO 45001 dene dagsorden.

  • Du bør i 2019 være opmærksom på at kravene til topledelsen er ændret i ISO 45001. Hvis ikke jeres topledelse allerede tager ansvar for arbejdsmiljøet, så book et 2 timers inspirationsforedrag om strategisk arbejdsmiljøledelse eller læs mere her

Den 20. marts 2019 åbner DNV GL i samarbejde med Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø dørene for et inspirationsseminar, hvor vi sætter fokus på strategisk arbejdsmiljøledelse med udgangspunkt i VisionZero, der er et nyt mind-set inden for ulykkesforebyggelse og som understøttes af arbejdsmiljøledelsesstandarden ISO 45001. Tag din ledelse under armen og få inspiration til, hvordan din virksomhed lykkes med at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø og reducere forekomsten af ulykker.  Tilmeld dig her.

Og selvfølgelig tilbyder vi også i 2019 vores velbesøgte Opgraderingsseminarer i ISO 45001, og som noget nyt afholdes de både i Århus, Odense og København. Se mere og tilmeld dig her.